Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions madball
352 Tactiek Fc1
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 27.2
good Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka met een sublieme pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - madball 1:0

3e minuut.
Malbašić passt de bal zonder na te denken. McGrath is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yarbrough. Yarbrough krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Maldonado de bal. Lyons is nu in balbezit. Maldonado begaat een overtreding. Maldonado krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Malbašić rent richting de bal. Malbašić passt de bal zonder na te denken. Endrődi met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - madball 2:0

8e minuut.
McGrath met een sublieme pass. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Stephenson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Odenwald komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Lyons geeft de bal voor. Inworp. Endrődi met een snelle inworp. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. Woodman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - madball 3:0

17e minuut.
Odenwald rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Tyczka rent richting de bal. Tyczka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
McGrath rent richting de bal. Pascuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascuzzo passt de bal in één keer door. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 50%, madball 50%.
Gastrolith Concretions - madball 3:0

50e minuut.
Odenwald kopt de bal weg. Ritch is nu in balbezit. Ritch probeert naar een medespeler te passen. Mullan is nu in balbezit. Mullan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Jamison is nu in balbezit. Endrődi rent richting de bal. Endrődi speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - madball 4:0

62e minuut.
Malbašić onderschept slim de pass. Malbašić passt de bal in één keer door. Francetić probeert naar een medespeler te passen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - madball 5:0

65e minuut.
Koester bereikt de bal nog maar net als eerste. Francetić onderschept slim de pass. Francetić speelt de bal door. Tyczka rent richting de bal. Tyczka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Odenwald verovert de bal door een tackle van achteren. Odenwald geeft een hoge lob. Daar is Critchfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullan rent richting de bal. Mullan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ritch is nu in balbezit. Yarbrough begaat een overtreding. Ritch raakt geblesseerd tijdens het duel. Ritch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Vazos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epps bereikt de bal nog maar net als eerste. Epps draait met de bal, schiet en ... Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka rent richting de bal. Tyczka draait met de bal, schiet en ... Woodman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - madball 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 34%, madball 66%.
Gastrolith Concretions - madball 6:0