Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-28 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18726
Ggrass AEK Chios
P23 Tactiek w1
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Wymeersch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melekyüz. Wymeersch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wymeersch met een snel genomen vrije trap. Marka controleert de bal met de borst. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Marka geeft een lange en hoge pass. Clare probeert de bal met de borst te controleren. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:1

24e minuut.
Inworp. Thompson met een snelle inworp. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundsen geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło springt en kopt de bal. Szymczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thompson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dowgiałło krijgt zijn hoofd ertegen. Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ggrass - AEK Chios 1:1

32e minuut.
Kanyan rent richting de bal. Kanyan speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 1:2

33e minuut.
Amundsen passt de bal met de wreef. Whitsitt is nu in balbezit. Met opzet legt Furtok zijn tegenspeler op de grond. Furtok krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Szczygielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanyan is nu in balbezit. Kanyan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Foster springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dowgiałło passt de bal in één keer door. Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft een hoge lob. Whitsitt springt en kopt de bal. Szymczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 49%, AEK Chios 51%.
Ggrass - AEK Chios 1:2

53e minuut.
Kanyan is nu in balbezit. Kanyan passt de bal zonder na te denken. Furtok rent richting de bal. Furtok geeft een hoge lob. Melekyüz springt en kopt de bal. Saskőy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kanyan passt de bal met de wreef. Melekyüz probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Majkut neemt de hoekschop. Foster kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Uzarski met een sublieme pass. Fudayl is nu in balbezit. Majkut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majkut krijgt een gele kaart. Fudayl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wymeersch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Whitsitt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fudayl met een snelle inworp. Amundsen is nu in balbezit. Amundsen geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymczak bokst de bal weg. Paal!

84e minuut.
Foster kopt de bal weg. Wymeersch heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furtok. Furtok krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 52%, AEK Chios 48%.
Ggrass - AEK Chios 1:2