Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-03 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: AEK Chios Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13333
AEK Chios Ggrass
F Tactiek P23
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 50.9
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft een lange en hoge pass. Scotti rent richting de bal. Scotti schiet op doel. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:1

23e minuut.
Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt onderschept slim de pass. Whitsitt passt de bal in één keer door. Scotti rent richting de bal. Scotti draait met de bal, schiet en ... Parke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:2

27e minuut.
Boone rent richting de bal. Wymeersch onderschept slim de pass. Scotti rent richting de bal. Scotti geeft een lange en hoge pass. Thompson geeft een lange en hoge pass. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:3

30e minuut.
Wymeersch passt de bal in één keer door. Whitsitt is nu in balbezit. Scotti speelt de bal door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl passt de bal met de wreef. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:4

39e minuut.
Wymeersch speelt de bal door. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 76%, Ggrass 24%.
AEK Chios - Ggrass 0:5

47e minuut.
Wymeersch geeft een hoge lob. Fudayl rent richting de bal. Fudayl geeft een hoge lob. Şekerci springt en kopt de bal. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:6

49e minuut.
Klungelig pakt Leary de bal. Scotti rent richting de bal. Scotti passt de bal met de wreef. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Suwak kan de bal niet met de borst controleren. Fudayl met een sublieme pass. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:7

58e minuut.
Gabrie geeft een hoge lob. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Leary probeert de bal aan de voet te houden. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:8

62e minuut.
Thompson passt de bal zonder na te denken. Scotti speelt de bal door. Klungelig pakt Şekerci de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mathers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathers geeft een hoge lob. Fudayl kopt de bal weg. Whitsitt heeft problemen om de bal te vangen. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:9

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Whitsitt de bal onder controle te krijgen. Fudayl rent richting de bal. Fudayl passt de bal met de wreef. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:10

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeast met een snelle inworp. Boone rent richting de bal. Boone haalt uit met een fantastische trap. Szczygielski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Boone heeft problemen om de bal te vangen. Uzarski is nu in balbezit. Uzarski geeft een lange en hoge pass. Şekerci kan de bal niet met de borst controleren. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Parke trapt de bal weg. Thompson kopt de bal weg. Mathers rent richting de bal. Şekerci onderschept slim de pass. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Parke trapt de bal weg van het doel. Scotti kopt de bal weg. Leary heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Wymeersch geeft de bal voor. Boone probeert de bal aan de voet te houden. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:11

83e minuut.
Thompson met een sublieme pass. Yearwood is nu in balbezit. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft een hoge lob. Whitsitt is nu in balbezit. de Paz is nu in balbezit. Whitsitt onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fudayl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Whitsitt springt en kopt de bal. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Leary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathers speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Ggrass 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 80%, Ggrass 20%.
AEK Chios - Ggrass 0:12