Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-03 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11261
nyU Dragon
442 Tactiek Main
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
23 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Dolgheico kopt de bal weg. Neculau is nu in balbezit. Porrone onderschept slim de pass. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Dragon 0:1

7e minuut.
Olimpo kopt de bal weg. Fernandes rent richting de bal. Fernandes passt de bal in één keer door. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lekov passt de bal met de wreef. Vardy is nu in balbezit. Vardy speelt de bal door. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... Stefanoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nyU - Dragon 1:1

14e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Pranagal onderschept slim de pass. Pranagal geeft de bal voor. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aulický probeert naar een medespeler te passen. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... Gąbka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dolgheico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neculau de bal onder controle te krijgen. Gąbka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Dragon 1:2

23e minuut.
Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico passt de bal met de wreef. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Merişor is nu in balbezit. Merişor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Olimpo zijn tegenspeler op de grond. Araujo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vardy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes speelt de bal door. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. Daar is Vardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stefanoni trapt de bal weg. Porrone is nu in balbezit. Porrone passt de bal in één keer door. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Edison de bal. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone passt de bal zonder na te denken. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Edison passt de bal zonder na te denken. Porrone rent richting de bal. Dolgheico speelt de bal door. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Aulický de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Edison neemt de hoekschop. Merişor heeft problemen om de bal te vangen. Merişor schiet op doel. Gąbka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Dragon 1:3

40e minuut.
Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone passt de bal zonder na te denken. Merişor rent richting de bal. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Gąbka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Dragon 1:4

44e minuut.
Neculau verovert de bal door een tackle van achteren. Neculau passt de bal zonder na te denken. Lekov speelt de bal door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel. Stefanoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miccicché neemt de hoekschop. Vardy rent richting de bal. Vardy haalt uit met een fantastische trap. Stefanoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Dragon 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 58%, Dragon 42%.
nyU - Dragon 2:4

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Merişor speelt de bal door. Araujo is nu in balbezit. Pombo rent richting de bal. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Baletić is nu in balbezit. Baletić speelt de bal door. Miccicché speelt de bal door. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Dragon 3:4

50e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Miccicché is nu in balbezit. Miccicché passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nyU - Dragon 4:4

51e minuut.
Baletić rent richting de bal. Kalenyan rent richting de bal. Baletić onderschept slim de pass. Baletić draait met de bal, schiet en ... Stefanoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Dragon 5:4

53e minuut.
Lekov geeft een hoge lob. Olimpo speelt de bal door. Edison met een sublieme pass. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Penadinho is nu in balbezit. Penadinho geeft een hoge lob. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kalenyan is nu in balbezit. Fernandes onderschept slim de pass. Fernandes speelt de bal door. Baletić rent richting de bal. Baletić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal in één keer door. Baletić is nu in balbezit. Baletić schiet op doel. Stefanoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Dragon 6:4

67e minuut.
Ion rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Araujo passt de bal zonder na te denken. Baletić is nu in balbezit. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Stefanoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Dolgheico passt de bal in één keer door. Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison probeert naar een medespeler te passen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché heeft problemen om de bal te vangen. Miccicché probeert naar een medespeler te passen. Baletić rent richting de bal. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Stefanoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Aulický geeft een hoge lob. Inworp. Barbery met een snelle inworp. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Gąbka bokst de bal weg.

84e minuut.
Merişor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalenyan de bal. Kalenyan speelt de bal door. Porrone rent richting de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ... Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pombo is nu in balbezit. Miccicché verovert de bal door een tackle van achteren. Miccicché passt de bal met de wreef. Baletić heeft problemen om de bal te vangen. Baletić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 58%, Dragon 42%.
nyU - Dragon 6:4