Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Team Harris FC
cio_ctd_rw Tactiek 433 - N
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 40.3
unsatisfactory Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Kożukar onderschept slim de pass. Kożukar geeft een hoge lob. Carrasco is nu in balbezit. Wędzonka onderschept slim de pass. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena bokst de bal weg. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Team Harris FC 0:1

7e minuut.
Dhur is nu in balbezit. Dhur speelt de bal door. Daar is Tenoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Guarrotxena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Valomäki passt de bal zonder na te denken. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałęsa is nu in balbezit. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 59%, Team Harris FC 41%.
FC Ciomocio - Team Harris FC 0:1

48e minuut.
Valomäki rent richting de bal. Valomäki passt de bal in één keer door. Laranjeira geeft de bal voor. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Guarrotxena bokst de bal weg.

60e minuut.
Doczekalski passt de bal met de wreef. Daar is Paździoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira geeft een hoge lob. Wędzonka is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wędzonka zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Meysmans komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal zonder na te denken. Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 47%, Team Harris FC 53%.
FC Ciomocio - Team Harris FC 0:1