Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC FC Ciomocio
433 - N Tactiek cio_ctd_rw
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 36.3
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Dhur met de inworp. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic geeft een hoge lob. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Almazán bokst de bal weg.

8e minuut.
Valomäki rent richting de bal. Valomäki met een sublieme pass. Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - FC Ciomocio 1:0

13e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar rent richting de bal. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic geeft een hoge lob. Bogdán krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bogdán speelt de bal door. Iţic rent richting de bal. Doczekalski begaat een overtreding. Doczekalski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Paździoch kopt de bal weg. Dhur is nu in balbezit. Valomäki is nu in balbezit. Dhur onderschept slim de pass. Dhur geeft een lange en hoge pass. Almazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Doczekalski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iţic neemt de hoekschop. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Wałęsa geeft een hoge lob. Doczekalski heeft problemen om de bal te vangen. Doczekalski geeft de bal voor. Klungelig pakt Friedel de bal. Bazelewski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 64%, FC Ciomocio 36%.
Team Harris FC - FC Ciomocio 1:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wędzonka neemt de hoekschop. Daar is Friedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Friedel passt de bal in één keer door. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kożukar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira geeft een hoge lob. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Meysmans komt het veld opgelopen. Patenkiewicz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doczekalski onderschept slim de pass. Doczekalski geeft de bal voor. Dahlgren kan de bal niet met de borst controleren. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz schiet op doel. Guarrotxena bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 52%, FC Ciomocio 48%.
Team Harris FC - FC Ciomocio 1:0