Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv Balls of Steel
X Tactiek singer high off
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 45.4
good Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Critchfield de bal. Jackson rent richting de bal. Jackson geeft een hoge lob. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kunák is nu in balbezit. Carroll onderschept slim de pass. Carroll probeert naar een medespeler te passen. Blair rent richting de bal. Blair draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Jurić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seikaly met de inworp. Kline rent richting de bal. Kline haalt uit met een fantastische trap. Doncu bokst de bal weg.

8e minuut.
Ťopek onderschept slim de pass. Ťopek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reis de bal. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Coyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Balls of Steel 1:0

13e minuut.
Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Coyle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Loughry kopt de bal weg. Buitenspel voor Carroll. Goede buitenspelval van de verdediging. Jurić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira schiet op doel. Coyle bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Reis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Balls of Steel 2:0

36e minuut.
Daar is Garp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński speelt de bal door. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Coyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Christopher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 51%, Balls of Steel 49%.
Real Madrid Sv - Balls of Steel 2:0

60e minuut.
Loughry geeft een lange en hoge pass. Daar is Kunák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurić rent richting de bal. Carroll onderschept slim de pass. Carroll schiet op doel. Doncu bokst de bal weg.

61e minuut.
Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson is nu in balbezit. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas schiet op doel. Coyle bokst de bal weg.

68e minuut.
Waterson passt de bal met de wreef. Blair is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Amsterdamski ... Strafschop! Amsterdamski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Blair raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Waterson de bal. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair draait met de bal, schiet en ... Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Balls of Steel 2:1

84e minuut.
Klungelig pakt Waterson de bal. Waterson speelt de bal door. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel. Jurić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 52%, Balls of Steel 48%.
Real Madrid Sv - Balls of Steel 2:1