Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel Real Madrid Sv
singer high off Tactiek X
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 32.1
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Kałwa verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ťopek met een snelle inworp. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Real Madrid Sv 1:0

8e minuut.
Butković is nu in balbezit. Carroll onderschept slim de pass. Amsterdamski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carroll is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korsar met een snel genomen vrije trap. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de Meersman is nu in balbezit. Carroll onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carroll is nu in balbezit. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Real Madrid Sv 2:0

15e minuut.
Butković kopt de bal weg. Conklin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hockensmith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Conklin probeert naar een medespeler te passen. Busch rent richting de bal. Busch passt de bal met de wreef. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Carroll controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Peguero komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Korsar speelt de bal door. Conklin met een sublieme pass. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Busch rent richting de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kunák met de inworp. Kaliński rent richting de bal. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Peguero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 32%, Real Madrid Sv 68%.
Balls of Steel - Real Madrid Sv 2:0

47e minuut.
Doncu trapt de bal weg van het doel. Korsar probeert de bal met de borst te controleren. Korsar speelt de bal door. Busch is nu in balbezit. Busch draait met de bal, schiet en ... Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Busch is nu in balbezit. Kunák onderschept slim de pass. Kunák geeft een lange en hoge pass. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Peguero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peguero trapt de bal weg. Korsar speelt de bal door. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith schiet op doel. Doncu bokst de bal weg. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Real Madrid Sv 3:0

53e minuut.
Kaliński speelt de bal door. Garp is nu in balbezit. Garp probeert naar een medespeler te passen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Busch kopt de bal weg. Klungelig pakt Butković de bal. Jurić rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
de Meersman geeft een hoge lob. Inworp. Korsar met een snelle inworp. Loughlin rent richting de bal. Loughlin geeft een hoge lob. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Real Madrid Sv 4:0

63e minuut.
Butković geeft een hoge lob. Garp kopt de bal weg. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Real Madrid Sv 4:1

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doncu trapt de bal weg. Butković geeft de bal voor. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Conklin probeert naar een medespeler te passen. Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar geeft een lange en hoge pass. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Loughlin met een sublieme pass. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith passt de bal in één keer door. Carroll is nu in balbezit. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 41%, Real Madrid Sv 59%.
Balls of Steel - Real Madrid Sv 4:1