Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions S.D. Union Lara
352 Tactiek 433
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Novoa onderschept slim de pass. Novoa met een sublieme pass. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siudziński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arnáudez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:1

14e minuut.
Þorgeirsson geeft een lange en hoge pass. Euvrard rent richting de bal. Sirotek verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotek geeft een lange en hoge pass. Arnáudez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Metea is nu in balbezit. Metea probeert naar een medespeler te passen. Slamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez onderschept slim de pass. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. Czyrko bokst de bal weg. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:2

20e minuut.
Di Gennaro is nu in balbezit. Di Gennaro passt de bal met de wreef. Metea rent richting de bal. Metea haalt uit met een fantastische trap. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Di Gennaro de bal. Di Gennaro geeft een hoge lob. Metea met een sublieme pass. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Əmirquliyev onderschept slim de pass. Rojo rent richting de bal. Rojo met een sublieme pass. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:4

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaškinas de bal onder controle te krijgen. Di Gennaro is nu in balbezit. Di Gennaro passt de bal in één keer door. Metea rent richting de bal. Metea met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:5

45e minuut.
Călin probeert naar een medespeler te passen. Metea is nu in balbezit. Metea passt de bal met de wreef. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 75%, S.D. Union Lara 25%.
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:5

48e minuut.
Gerlo probeert naar een medespeler te passen. Magee is nu in balbezit. Magee geeft een hoge lob. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. Czyrko bokst de bal weg. Arnáudez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Di Gennaro probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Þorgeirsson de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Þorgeirsson passt de bal in één keer door. Siudziński is nu in balbezit. Siudziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arnáudez de bal. Arnáudez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:6

57e minuut.
Călin speelt de bal door. Di Gennaro heeft problemen om de bal te vangen. Di Gennaro geeft een hoge lob. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Novoa passt de bal in één keer door. Di Gennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gennaro passt de bal in één keer door. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin met een sublieme pass. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Siudziński rent richting de bal. Daar is Siudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siudziński met een sublieme pass. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Magee is nu in balbezit. Magee passt de bal met de wreef. Gerszberg is nu in balbezit. Siudziński onderschept slim de pass. Siudziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 65%, S.D. Union Lara 35%.
Gastrolith Concretions - S.D. Union Lara 0:7