Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara Gastrolith Concretions
433 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 31.5
good Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Daar is Călin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Magee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magee geeft een hoge lob. Rojo probeert de bal met de borst te controleren. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Teofilo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czyrko trapt de bal weg van het doel. Di Gennaro kopt de bal weg. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Gastrolith Concretions 1:0

44e minuut.
Rife trapt de bal weg van het doel. Hodge kopt de bal weg. Yarbrough heeft problemen om de bal te vangen. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Gastrolith Concretions 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 50%, Gastrolith Concretions 50%.
S.D. Union Lara - Gastrolith Concretions 2:0

48e minuut.
Magee rent richting de bal. Magee geeft de bal voor. Inworp. Endrődi met de inworp. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Di Gennaro is nu in balbezit. Di Gennaro passt de bal zonder na te denken. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Metea rent richting de bal. Metea draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rojo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siudziński is nu in balbezit. Siudziński geeft de bal voor. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnáudez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sirotek passt de bal in één keer door. Di Gennaro rent richting de bal. Di Gennaro passt de bal zonder na te denken. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal in één keer door. Rife speelt de bal door. Metea bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pascuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascuzzo speelt de bal door. Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Rojo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siudziński geeft een hoge lob. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez schiet op doel. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Gastrolith Concretions 3:0

80e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge geeft een lange en hoge pass. Teofilo is nu in balbezit. Arnáudez verovert de bal door een tackle van achteren. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Metea is nu in balbezit. Metea passt de bal zonder na te denken. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 42%, Gastrolith Concretions 58%.
S.D. Union Lara - Gastrolith Concretions 3:0