Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-28 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5344
madball AC Nobiallo
Fc1 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 31.5
good Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


14e minuut.
Komor met een sublieme pass. Ballard rent richting de bal. Ballard passt de bal zonder na te denken. Depp rent richting de bal. Depp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AC Nobiallo 1:0

16e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello probeert naar een medespeler te passen. Lyons is nu in balbezit. Lyons geeft de bal voor. Ching is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AC Nobiallo 2:0

31e minuut.
York geeft een lange en hoge pass. Stephenson rent richting de bal. Houston begaat een overtreding. Houston krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Stephenson onderschept slim de pass. Stephenson met een sublieme pass. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Pandurović probeert de bal aan de voet te houden. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 48%, AC Nobiallo 52%.
madball - AC Nobiallo 2:0

55e minuut.
Keen met een sublieme pass. Ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching passt de bal in één keer door. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ... Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AC Nobiallo 3:0

60e minuut.
Houston geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Woodson de bal onder controle te krijgen. Depp rent richting de bal. Depp draait met de bal, schiet en ... Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Keen met een sublieme pass. Ballard rent richting de bal. Ballard met een sublieme pass. Klungelig pakt Depp de bal. Depp draait met de bal, schiet en ... Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AC Nobiallo 4:0

65e minuut.
Best trapt de bal weg. Houston kopt de bal weg. Oţelea rent richting de bal. Ching verovert de bal door een tackle van achteren. Ching schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Coolidge passt de bal in één keer door. Stephenson geeft een hoge lob. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Waskita springt en kopt de bal. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Komor rent richting de bal. Komor geeft een hoge lob. Coolidge kopt de bal weg. Waskita is nu in balbezit. Waskita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AC Nobiallo 4:1

83e minuut.
Keen passt de bal zonder na te denken. Rhine is nu in balbezit. Depp onderschept slim de pass. Ching is nu in balbezit. Ching haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AC Nobiallo 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 34%, AC Nobiallo 66%.
madball - AC Nobiallo 5:1