Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo madball
Attack Tactiek Fc1
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 41.6
good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Ritch met een snelle inworp. Koester geeft een lange en hoge pass. York kan de bal niet met de borst controleren. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:1

8e minuut.
Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović geeft een hoge lob. Woodson probeert de bal met de borst te controleren. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp haalt uit met een fantastische trap. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. York met een sublieme pass. Ballard geeft een lange en hoge pass. Depp krijgt zijn hoofd ertegen. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Buttiens met een sublieme pass. Ballard met een sublieme pass. York bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen onderschept slim de pass. Cohen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koester is nu in balbezit. Koester passt de bal met de wreef. Cohen rent richting de bal. Cohen schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:2

27e minuut.
Ritch speelt de bal door. Ballard heeft problemen om de bal te vangen. Ballard speelt de bal door. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Oţelea de bal. Cohen is nu in balbezit. Buttiens met een sublieme pass. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ballard is nu in balbezit. Ballard geeft een lange en hoge pass. Woodson onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ritch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ritch neemt de hoekschop. Cohen maakt een snoekduik en kopt de bal. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:3

41e minuut.
Rhine kan de bal niet met de borst controleren. Ritch is nu in balbezit. Ritch geeft een lange en hoge pass. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Cohen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 71%, madball 29%.
AC Nobiallo - madball 0:3

48e minuut.
Ritch rent richting de bal. Ritch speelt de bal door. Buttiens rent richting de bal. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:4

52e minuut.
Woodson geeft de bal voor. Scuderin kopt de bal weg. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita draait met de bal, schiet en ... Lombardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ballard speelt de bal door. Koester met een sublieme pass. Klungelig pakt Ritch de bal. Ritch geeft de bal voor. Cohen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:5

56e minuut.
Buttiens is nu in balbezit. Depp is nu in balbezit. Buttiens speelt de bal door. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:6

60e minuut.
Daar is Stephenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephenson rent richting de bal. Stephenson met een sublieme pass. Scuderin heeft problemen om de bal te vangen. Scuderin schiet op doel. Lombardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Depp de bal. Buttiens is nu in balbezit. Buttiens met een sublieme pass. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:7

74e minuut.
Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradford met de inworp. Oţelea geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lombardo bokst de bal weg.

78e minuut.
Koester speelt de bal door. Klungelig pakt Buttiens de bal. Buttiens met een sublieme pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:8

81e minuut.
Ballard geeft de bal voor. Klungelig pakt Woodson de bal. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:9

83e minuut.
Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens passt de bal zonder na te denken. Cohen rent richting de bal. Cohen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Depp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:10

86e minuut.
Buttiens onderschept slim de pass. Buttiens met een sublieme pass. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - madball 0:11

89e minuut.
Klungelig pakt Cohen de bal. Oţelea kopt de bal weg. Buttiens probeert naar een medespeler te passen. Depp rent richting de bal. Depp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 55%, madball 45%.
AC Nobiallo - madball 0:11