Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-30 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27918
Ggrass nyU
P23 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penadinho. Whitsitt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wymeersch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Whitsitt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lekov met een snelle inworp. Pawlis rent richting de bal. Pawlis geeft de bal voor. Pinzani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Whitsitt heeft problemen om de bal te vangen. Whitsitt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aulický de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fudayl zal de hoekschop nemen. Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski passt de bal in één keer door. Fudayl met een sublieme pass. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Pinzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinzani passt de bal met de wreef. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Neculau probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pin geeft een hoge lob. Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal in één keer door. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Saskőy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gabrie is nu in balbezit. Gabrie geeft de bal voor. Whitsitt is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fudayl zal de hoekschop nemen. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Fudayl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudayl met een sublieme pass. Şekerci is nu in balbezit. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thompson zal de hoekschop nemen. Penadinho kopt de bal weg. Fudayl is nu in balbezit. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 46%, nyU 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ggrass - nyU 0:0

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Miccicché speelt de bal door. Araujo rent richting de bal. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baletić de bal. Baletić schiet op doel. Saskőy bokst de bal weg.

63e minuut.
Varga rent richting de bal. Baletić is nu in balbezit. Szczygielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baletić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Varga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga is nu in balbezit. Varga speelt de bal door. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel. Saskőy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Whitsitt de bal. Neculau rent richting de bal. Fudayl rent richting de bal. Fudayl geeft de bal voor. Aulický controleert de bal met de borst. Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Whitsitt onderschept slim de pass. Whitsitt met een sublieme pass. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - nyU 1:0

71e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitsitt maakt een afschuwelijke overtreding. Whitsitt krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Uzarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Neculau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - nyU 2:0

88e minuut.
Varga kan de bal niet met de borst controleren. Wymeersch is nu in balbezit. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga met een sublieme pass. Lekov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 44%, nyU 56%.
Ggrass - nyU 2:0