Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Dragon
w1 Tactiek Main
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten solid
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Suominen speelt de bal door. Klungelig pakt Furtok de bal. Furtok probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pombo probeert naar een medespeler te passen. Edison is nu in balbezit. Więckowski begaat een overtreding. Więckowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Nemrava geeft de bal voor. Furtok rent richting de bal. Furtok probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Dragon 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Ion de bal. Kanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kanyan speelt de bal door. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye onderschept slim de pass. Cabaye probeert naar een medespeler te passen. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nemrava kopt de bal weg. Klungelig pakt Melekyüz de bal. Melekyüz passt de bal zonder na te denken. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ... Oinopolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cabaye verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaye geeft een hoge lob. Ion kopt de bal weg. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 47%, Dragon 53%.
AEK Chios - Dragon 1:0

52e minuut.
Więckowski passt de bal in één keer door. Kanyan is nu in balbezit. Kanyan passt de bal zonder na te denken. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kanyan probeert naar een medespeler te passen. Stempels heeft problemen om de bal te vangen. Kalenyan rent richting de bal. Suominen bereikt de bal nog maar net als eerste. Suominen haalt uit met een fantastische trap. Oinopolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Więckowski onderschept slim de pass. Więckowski geeft een lange en hoge pass. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel. Oinopolidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Dragon 2:0

69e minuut.
Więckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowski speelt de bal door. Olimpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz onderschept slim de pass. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Melekyüz kopt de bal weg. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edison krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Merişor probeert naar een medespeler te passen. Cabaye rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbery. Barbery krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 39%, Dragon 61%.
AEK Chios - Dragon 2:0