Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-30 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19100
Dragon AEK Chios
Main Tactiek F
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 29.1
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Porrone passt de bal met de wreef. Merişor is nu in balbezit. Daar is Merişor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 1:0

6e minuut.
Mathers rent richting de bal. Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery passt de bal in één keer door. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel. Parke bokst de bal weg.

10e minuut.
Olimpo rent richting de bal. Bleyenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olimpo raakt geblesseerd tijdens het duel. Olimpo met een snel genomen vrije trap. Merişor kopt de bal weg. Daar is Avery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pombo rent richting de bal. Yeast verovert de bal door een tackle van achteren. Yeast speelt de bal door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan geeft een lange en hoge pass. de Paz kopt de bal weg. Daar is Porrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone schiet op doel. Parke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor passt de bal met de wreef. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 2:0

25e minuut.
Ion geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yearwood de bal. de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone onderschept slim de pass. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 3:0

27e minuut.
Yeast kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalenyan de bal. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parke probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery passt de bal met de wreef. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yearwood heeft problemen om de bal te vangen. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Parke bokst de bal weg. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 4:0

39e minuut.
Yeast kan de bal niet met de borst controleren. Edison rent richting de bal. Edison passt de bal met de wreef. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barbery passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yearwood de bal onder controle te krijgen. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 5:0

43e minuut.
Barbery rent richting de bal. Barbery passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ... Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 6:0

44e minuut.
Boone heeft problemen om de bal te vangen. Dolgheico geeft een hoge lob. Daar is Mathers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 23%, AEK Chios 77%.
Dragon - AEK Chios 6:0

48e minuut.
Edison kopt de bal weg. Mathers heeft problemen om de bal te vangen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ... Paal! Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 7:0

50e minuut.
Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Pombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pombo geeft een hoge lob. Porrone maakt een snoekduik en kopt de bal. Parke bokst de bal weg. de Paz speelt de bal door. Klungelig pakt Merişor de bal. Merişor schiet op doel. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 8:0

61e minuut.
Porrone passt de bal in één keer door. Barbery is nu in balbezit. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ion geeft een lange en hoge pass. Yearwood heeft problemen om de bal te vangen. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

65e minuut.
Edison verovert de bal door een tackle van achteren. Edison geeft een hoge lob. de Paz heeft problemen om de bal te vangen. Merişor rent richting de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dolgheico is nu in balbezit. Dolgheico passt de bal in één keer door. Merişor rent richting de bal. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 9:0

69e minuut.
Porrone passt de bal met de wreef. Dolgheico is nu in balbezit. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 10:0

71e minuut.
Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Paz. de Paz krijgt een gele kaart. Dolgheico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ion neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 11:0

77e minuut.
Leary bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan speelt de bal door. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone passt de bal zonder na te denken. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 12:0

84e minuut.
Merişor rent richting de bal. Merişor passt de bal in één keer door. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 13:0

86e minuut.
Merişor met een sublieme pass. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico geeft een hoge lob. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AEK Chios 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 17%, AEK Chios 83%.
Dragon - AEK Chios 14:0