Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo Gastrolith Concretions
Attack Tactiek 352
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 29.5
good Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Malbašić is nu in balbezit. Malbašić passt de bal zonder na te denken. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rhine rent richting de bal. Rhine geeft de bal voor. Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal met de wreef. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Gastrolith Concretions 0:1

23e minuut.
Rhine rent richting de bal. Rhine geeft een lange en hoge pass. Stephenson kopt de bal weg. Waskita rent richting de bal. Waskita draait met de bal, schiet en ... Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francetić heeft problemen om de bal te vangen. Waskita is nu in balbezit. Waskita schiet op doel. Stephenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Komor rent richting de bal. Malbašić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komor raakt geblesseerd tijdens het duel. Malbašić probeert naar een medespeler te passen. Oţelea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Waskita maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
York speelt de bal door. Waskita met een sublieme pass. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita rent richting de bal. Waskita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bradford met de inworp. Stephenson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malbašić. Malbašić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 50%, Gastrolith Concretions 50%.
AC Nobiallo - Gastrolith Concretions 0:1

50e minuut.
Rhine geeft een hoge lob. Sabry probeert naar een medespeler te passen. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Stephenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge speelt de bal door. Waskita is nu in balbezit. Waskita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Nobiallo - Gastrolith Concretions 1:1

58e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Waskita verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Oţelea rent richting de bal. Oţelea passt de bal zonder na te denken. Coolidge is nu in balbezit. Waskita rent richting de bal. Waskita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Gastrolith Concretions 2:1

67e minuut.
Oţelea speelt de bal door. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadživuković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hadživuković krijgt een gele kaart. Coolidge raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stephenson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bradford is nu in balbezit. Bradford speelt de bal door. Klungelig pakt Coolidge de bal. Waskita is nu in balbezit. Waskita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Francetić passt de bal in één keer door. Slamić is nu in balbezit. Slamić passt de bal in één keer door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Filemon kopt de bal weg. Rhine probeert de bal aan de voet te houden. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 39%, Gastrolith Concretions 61%.
AC Nobiallo - Gastrolith Concretions 2:1