Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions AC Nobiallo
352 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 33.9
goed Schieten solide
zwak Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Daar is Tyczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka maakt een afschuwelijke overtreding. Tyczka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Komor raakt geblesseerd tijdens het duel. Komor met een snel genomen vrije trap. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea onderschept slim de pass. Oţelea passt de bal in één keer door. Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderin draait met de bal, schiet en ... Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 0:1

14e minuut.
Waskita rent richting de bal. Waskita passt de bal zonder na te denken. Scuderin rent richting de bal. Waskita is nu in balbezit. Waskita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 0:2

18e minuut.
Bradford geeft een hoge lob. Pascuzzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scuderin probeert naar een medespeler te passen. Waskita rent richting de bal. Waskita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Teofilo is nu in balbezit. Teofilo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scuderin de bal. Waskita is nu in balbezit. Waskita draait met de bal, schiet en ... Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Stephenson passt de bal zonder na te denken. Bradford rent richting de bal. Bradford passt de bal zonder na te denken. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 0:3

31e minuut.
Waskita onderschept slim de pass. Malbašić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waskita raakt geblesseerd tijdens het duel. Komor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teofilo probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scuderin rent richting de bal. Scuderin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 0:4

39e minuut.
Francetić geeft een lange en hoge pass. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Woodson rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Best bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 1:4

40e minuut.
Scuderin probeert naar een medespeler te passen. York rent richting de bal. York geeft een hoge lob. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Malbašić met een sublieme pass. York met een sublieme pass. Scuderin speelt de bal door. Waskita rent richting de bal. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 47%, AC Nobiallo 53%.
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 1:4

61e minuut.
Stephenson is nu in balbezit. Stephenson passt de bal in één keer door. Gerszberg rent richting de bal. Waskita onderschept slim de pass. Waskita draait met de bal, schiet en ... Czyrko bokst de bal weg. Paal!

67e minuut.
Bradford geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Komor kopt de bal weg. Sabry is nu in balbezit. Waskita is nu in balbezit. Waskita schiet op doel. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Komor is nu in balbezit. Komor geeft een hoge lob. Teofilo kan de bal niet met de borst controleren. Scuderin verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderin draait met de bal, schiet en ... Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 1:5

74e minuut.
Oţelea onderschept slim de pass. Oţelea probeert naar een medespeler te passen. Bradford met een sublieme pass. Scuderin rent richting de bal. Scuderin draait met de bal, schiet en ... Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Oţelea geeft een lange en hoge pass. Gerszberg probeert de bal aan de voet te houden. Waskita probeert naar een medespeler te passen. Scuderin is nu in balbezit. Scuderin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Oţelea de bal. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea begaat een overtreding. Maldonado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Malbašić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Best bokst de bal weg. Rhine heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 2:5

86e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Oţelea onderschept slim de pass. Oţelea geeft een hoge lob. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Scuderin is nu in balbezit. Scuderin passt de bal in één keer door. Waskita is nu in balbezit. Waskita draait met de bal, schiet en ... Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 53%, AC Nobiallo 47%.
Gastrolith Concretions - AC Nobiallo 2:6