Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-30 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7447
madball S.D. Union Lara
Fc1 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 34.7
solide Schieten redelijk
matig Passen matig
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Ballard geeft een lange en hoge pass. Hodge kopt de bal weg. Bello rent richting de bal. Siudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Siudziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ritch rent richting de bal. Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Călin probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pandurović de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ritch met een sublieme pass. Bocangel is nu in balbezit. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - S.D. Union Lara 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Călin de bal. Ritch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Călin. Călin krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Sirotek onderschept slim de pass. Sirotek passt de bal in één keer door. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Pandurović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madball - S.D. Union Lara 1:1

37e minuut.
Siudziński kopt de bal weg. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graulund bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez verovert de bal door een tackle van achteren. Arnáudez schiet op doel. De bal raakt de paal. Lombardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Călin geeft een hoge lob. Odenwald controleert de bal met de borst. Di Gennaro speelt de bal door. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Arnáudez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović geeft de bal voor. Cohen rent richting de bal. Cohen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 53%, S.D. Union Lara 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madball - S.D. Union Lara 1:1

47e minuut.
Depp onderschept slim de pass. Depp speelt de bal door. Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen onderschept slim de pass. Cohen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Graulund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McGrath komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Călin heeft problemen om de bal te vangen. Călin geeft een hoge lob. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
madball - S.D. Union Lara 1:2

66e minuut.
Odenwald probeert naar een medespeler te passen. Ritch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritch passt de bal zonder na te denken. Ballard rent richting de bal. Ballard geeft een hoge lob. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madball - S.D. Union Lara 2:2

84e minuut.
Bello met een sublieme pass. Hodge rent richting de bal. Hodge passt de bal in één keer door. Siudziński rent richting de bal. Siudziński schiet op doel. Lombardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 49%, S.D. Union Lara 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madball - S.D. Union Lara 2:2