Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Team Harris FC
F Tactiek 433 - N
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.5 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen good


7e minuut.
Yearwood rent richting de bal. Yearwood passt de bal met de wreef. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Yearwood geeft een hoge lob. Valomäki kopt de bal weg. Suwak probeert de bal aan de voet te houden. Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzonka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Avery bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira onderschept slim de pass. Laranjeira passt de bal zonder na te denken. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Doczekalski is nu in balbezit. Doczekalski geeft de bal voor. Klungelig pakt Leary de bal. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Parke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Avery is nu in balbezit. Laranjeira onderschept slim de pass. Laranjeira probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Wędzonka rent richting de bal. de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paz geeft een hoge lob. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki passt de bal zonder na te denken. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Team Harris FC 0:1

33e minuut.
Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira met een sublieme pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Team Harris FC 0:2

37e minuut.
Valomäki is nu in balbezit. Valomäki geeft een lange en hoge pass. Laranjeira speelt de bal door. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Team Harris FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 63%, Team Harris FC 37%.
AEK Chios - Team Harris FC 0:3

46e minuut.
Meysmans komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kramski is nu in balbezit. Kramski geeft een hoge lob. Meysmans kopt de bal weg. Dahlgren heeft problemen om de bal te vangen. Dahlgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Carlstedt komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Patenkiewicz is nu in balbezit. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal in één keer door. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Valomäki passt de bal met de wreef. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boone krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Doczekalski met een sublieme pass. Meysmans heeft problemen om de bal te vangen. Yeast begaat een overtreding. Yeast krijgt een gele kaart. Meysmans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valomäki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meysmans kopt de bal weg. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren schiet op doel. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
de Paz geeft een hoge lob. Valomäki rent richting de bal. Valomäki passt de bal in één keer door. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Abramowski geeft de bal voor. Dahlgren rent richting de bal. Mathers begaat een overtreding. Mathers krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Abramowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suwak met de inworp. Boone controleert de bal met de borst. Boone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Laranjeira geeft een lange en hoge pass. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Boone rent richting de bal. Valomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki geeft de bal voor. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 55%, Team Harris FC 45%.
AEK Chios - Team Harris FC 0:3