Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel nyU
singer high off Tactiek 442
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen excellent


6e minuut.
Penadinho geeft de bal voor. Daar is Vardy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baldwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin geeft de bal voor. Hammes kopt de bal weg. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch haalt uit met een fantastische trap. Gąbka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - nyU 1:0

17e minuut.
Hammes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korsar is nu in balbezit. Korsar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Busch de bal. Busch probeert naar een medespeler te passen. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch passt de bal in één keer door. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Conklin de bal. Pinzani is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Conklin ... Strafschop! Conklin krijgt een gele kaart. Pinzani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vardy neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 55%, nyU 45%.
Balls of Steel - nyU 1:0

48e minuut.
Lekov is nu in balbezit. Lekov geeft een lange en hoge pass. Vardy is nu in balbezit. Vardy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balls of Steel - nyU 1:1

56e minuut.
Lekov met een sublieme pass. Pinzani is nu in balbezit. Christopher met een sublieme pass. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Baldwin kopt de bal weg. Aulický bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch onderschept slim de pass. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher geeft een hoge lob. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith schiet op doel. Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hockensmith rent richting de bal. Busch is nu in balbezit. Penadinho begaat een overtreding. Penadinho krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Doeltrap. Gąbka trapt de bal weg van het doel. Baldwin met een sublieme pass. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jackson is nu in balbezit. Gąbka rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - nyU 2:1

83e minuut.
Aulický kopt de bal weg. Busch is nu in balbezit. Jackson begaat een overtreding. Jackson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 46%, nyU 54%.
Balls of Steel - nyU 2:1