Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-27 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14161
nyU Balls of Steel
442 Tactiek singer high off
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Araujo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aloisi. Araujo raakt geblesseerd tijdens het duel. Varga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinzani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll met een sublieme pass. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Balls of Steel 0:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peguero komt het veld opgelopen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miccicché zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araujo geeft een hoge lob. Pinzani krijgt zijn hoofd ertegen. Peguero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nyU - Balls of Steel 1:1

34e minuut.
Penadinho probeert naar een medespeler te passen. Loughlin heeft problemen om de bal te vangen. Loughlin probeert naar een medespeler te passen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Varga kopt de bal weg. Pinzani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kałwa. Kałwa krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pin is nu in balbezit. Busch verovert de bal door een tackle van achteren. Busch speelt de bal door. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel. Gąbka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 45%, Balls of Steel 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nyU - Balls of Steel 1:1

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lekov passt de bal met de wreef. Baletić is nu in balbezit. Kałwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kałwa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Peguero geeft een lange en hoge pass. Carroll kopt de bal weg. Loughlin is nu in balbezit. Baletić verovert de bal door een tackle van achteren. Baletić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lekov passt de bal zonder na te denken. Tamme verovert de bal door een tackle van achteren. Baletić is nu in balbezit. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Peguero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Balls of Steel 2:1

53e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov speelt de bal door. Baletić is nu in balbezit. Baletić schiet op doel. De bal raakt de paal. Miccicché geeft een hoge lob. Araujo springt en kopt de bal. Peguero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Balls of Steel 3:1

57e minuut.
Miccicché rent richting de bal. Miccicché met een sublieme pass. Varga probeert naar een medespeler te passen. Baletić is nu in balbezit. Baletić draait met de bal, schiet en ... Peguero bokst de bal weg.

59e minuut.
Varga probeert naar een medespeler te passen. Lekov rent richting de bal. Korsar begaat een overtreding. Korsar krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho passt de bal in één keer door. Baletić is nu in balbezit. Baletić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Balls of Steel 4:1

62e minuut.
Korsar passt de bal zonder na te denken. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith passt de bal in één keer door. Busch geeft een lange en hoge pass. Carroll heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lekov geeft de bal voor. Wyler geeft een lange en hoge pass. Pin kopt de bal weg. Miccicché kan de bal niet met de borst controleren. Miccicché geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Conklin kopt de bal weg. Aulický rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith schiet op doel. Gąbka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Balls of Steel 4:2

72e minuut.
Wyler passt de bal in één keer door. Busch rent richting de bal. Busch passt de bal met de wreef. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Lekov met een sublieme pass. Araujo is nu in balbezit. Klungelig pakt Araujo de bal. Lekov rent richting de bal. Lekov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Balls of Steel 5:2

76e minuut.
Aulický verovert de bal door een tackle van achteren. Aulický geeft een hoge lob. Korsar met een sublieme pass. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 48%, Balls of Steel 52%.
nyU - Balls of Steel 5:2