Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-04 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12436
Ggrass S.D. Union Lara
P23 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 36.2
formidable Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Sirotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl passt de bal in één keer door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Metea heeft problemen om de bal te vangen. Gabrie onderschept slim de pass. Gabrie geeft de bal voor. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Di Gennaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl speelt de bal door. Daar is Whitsitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rife trapt de bal weg van het doel. Hodge kopt de bal weg. Thompson met een sublieme pass. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 1:0

13e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson passt de bal in één keer door. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 2:0

18e minuut.
Whitsitt kopt de bal weg. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Călin. Călin krijgt een gele kaart. Carmelo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carmelo kan niet meer verder spelen. Scotti komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Călin rent richting de bal. Scotti onderschept slim de pass. Scotti met een sublieme pass. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 3:0

26e minuut.
Rojo rent richting de bal. Thompson onderschept slim de pass. Thompson geeft de bal voor. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 4:0

30e minuut.
Siudziński heeft problemen om de bal te vangen. Siudziński geeft de bal voor. Klungelig pakt Di Gennaro de bal. Metea bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bocangel kopt de bal weg. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl passt de bal zonder na te denken. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Whitsitt de bal. Whitsitt geeft de bal voor. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel. Rife maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 5:0

41e minuut.
Fudayl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scotti de bal. Scotti met een sublieme pass. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thompson met de inworp. Scotti is nu in balbezit. Scotti geeft de bal voor. Dowgiałło springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Bocangel geeft een lange en hoge pass. Wymeersch kopt de bal weg. Klungelig pakt Călin de bal. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 28%, S.D. Union Lara 72%.
Ggrass - S.D. Union Lara 5:0

50e minuut.
Gabrie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirotek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metea rent richting de bal. Metea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft een lange en hoge pass. Whitsitt kopt de bal weg. Daar is Scotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotti schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sirotek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Gennaro speelt de bal door. Arnáudez rent richting de bal. Hodge is nu in balbezit. Hodge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Thompson onderschept slim de pass. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wymeersch rent richting de bal. Hodge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wymeersch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wymeersch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dowgiałło kopt de bal weg. Klungelig pakt Bocangel de bal. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti passt de bal met de wreef. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 6:0

77e minuut.
Wymeersch onderschept slim de pass. Wymeersch geeft een lange en hoge pass. Bocangel kan de bal niet met de borst controleren. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Magee rent richting de bal. Whitsitt onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 7:0

81e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson passt de bal zonder na te denken. Scotti speelt de bal door. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dowgiałło is nu in balbezit. Călin rent richting de bal. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 8:0

89e minuut.
Siudziński is nu in balbezit. Siudziński speelt de bal door. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. Saskőy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - S.D. Union Lara 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 39%, S.D. Union Lara 61%.
Ggrass - S.D. Union Lara 8:1