Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-04 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5355
Dragon AC Nobiallo
Main Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 32.2
excellent Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Ion passt de bal zonder na te denken. Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico passt de bal met de wreef. Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Woodson trapt de bal weg. Kalenyan kopt de bal weg. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone onderschept slim de pass. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 1:0

8e minuut.
Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stephenson kopt de bal weg. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita passt de bal in één keer door. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan geeft een hoge lob. Porrone controleert de bal met de borst. Porrone schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 2:0

19e minuut.
Ion passt de bal met de wreef. Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico probeert naar een medespeler te passen. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dolgheico is nu in balbezit. Dolgheico passt de bal zonder na te denken. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan geeft een lange en hoge pass. Porrone maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 3:0

22e minuut.
Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Gros probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barbery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
York met een harde bal richting middenveld. Gros kopt de bal weg. Barbery probeert naar een medespeler te passen. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
York rent richting de bal. York geeft een hoge lob. Pombo kopt de bal weg. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gros zal de hoekschop nemen. Merişor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 4:0

27e minuut.
Pombo geeft een hoge lob. Dolgheico kopt de bal weg. Daar is Komor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gros passt de bal zonder na te denken. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico speelt de bal door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gros kopt de bal weg. Klungelig pakt Oţelea de bal. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal geeft een hoge lob. Oţelea kopt de bal weg. Bradford is nu in balbezit. Bradford geeft een hoge lob. Paal! Stefanoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 4:1

34e minuut.
Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion geeft een lange en hoge pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 5:1

43e minuut.
Porrone passt de bal met de wreef. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 27%, AC Nobiallo 73%.
Dragon - AC Nobiallo 6:1

47e minuut.
Gros passt de bal in één keer door. Pombo geeft de bal voor. Porrone kan de bal niet met de borst controleren. Porrone schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

48e minuut.
Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion onderschept slim de pass. Ion geeft een lange en hoge pass. Daar is Porrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 7:1

52e minuut.
Daar is Gros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gros geeft een lange en hoge pass. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico passt de bal in één keer door. Porrone heeft problemen om de bal te vangen. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 8:1

57e minuut.
Porrone is nu in balbezit. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor geeft een lange en hoge pass. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 9:1

58e minuut.
Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone onderschept slim de pass. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 10:1

62e minuut.
Pombo rent richting de bal. Pombo geeft de bal voor. Woodson kan de bal niet met de borst controleren. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Porrone is nu in balbezit. Woodson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porrone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Porrone neemt de penalty, wat een uithaal! Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 11:1

65e minuut.
Stephenson geeft de bal voor. Inworp. Ion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Olimpo met een sublieme pass. Gros is nu in balbezit. Gros speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel. Best bokst de bal weg.

75e minuut.
Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros passt de bal met de wreef. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 12:1

84e minuut.
Ion speelt de bal door. Dolgheico is nu in balbezit. Dolgheico passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Pranagal rent richting de bal. Pranagal geeft een hoge lob. Gros kopt de bal weg. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pombo met de inworp. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros geeft een hoge lob. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - AC Nobiallo 13:1

88e minuut.
Dolgheico is nu in balbezit. Oţelea onderschept slim de pass. Oţelea met een sublieme pass. Waskita is nu in balbezit. Waskita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
York bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico onderschept slim de pass. Dolgheico passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 17%, AC Nobiallo 83%.
Dragon - AC Nobiallo 13:1