Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Gastrolith Concretions
cio_ctd_rw Tactiek 352
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 29
good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Dhur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur onderschept slim de pass. Dhur geeft een lange en hoge pass. Bogdán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Filemon de bal. Adkins is nu in balbezit. Adkins met een sublieme pass. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Bobeş de bal onder controle te krijgen. Friedel geeft een hoge lob. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Gastrolith Concretions 1:0

25e minuut.
Novoa met een sublieme pass. Filemon probeert de bal aan de voet te houden. Dhur rent richting de bal. Dhur geeft een lange en hoge pass. Bogdán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Gastrolith Concretions 2:0

36e minuut.
Tenoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhur rent richting de bal. Dhur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adkins de bal. Adkins schiet op doel. Stephenson bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Bogdán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirquliyev is nu in balbezit. Bogdán onderschept slim de pass. Bogdán schiet op doel. Stephenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Gastrolith Concretions 3:0

39e minuut.
Bobeş heeft problemen om de bal te vangen. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán onderschept slim de pass. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Əmirquliyev de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins verovert de bal door een tackle van achteren. Adkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 53%, Gastrolith Concretions 47%.
FC Ciomocio - Gastrolith Concretions 3:0

47e minuut.
Daar is Gerlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhur onderschept slim de pass. Dhur passt de bal met de wreef. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogdán rent richting de bal. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Gastrolith Concretions 4:0

63e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Dhur onderschept slim de pass. Dhur probeert naar een medespeler te passen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dhur passt de bal zonder na te denken. Tenoff rent richting de bal. Tenoff geeft een hoge lob. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Stephenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Novoa speelt de bal door. Filemon probeert de bal met de borst te controleren. Dhur geeft de bal voor. Adkins rent richting de bal. Adkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 31%, Gastrolith Concretions 69%.
FC Ciomocio - Gastrolith Concretions 4:0