Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-04 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11087
madball Real Madrid Sv
Fc1 Tactiek X
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 34.1
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunák verovert de bal door een tackle van achteren. Kunák geeft een hoge lob. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garp is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
de Meersman onderschept slim de pass. Keen onderschept slim de pass. Keen probeert naar een medespeler te passen. Depp rent richting de bal. Depp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Real Madrid Sv 1:0

13e minuut.
Butković geeft een lange en hoge pass. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madball - Real Madrid Sv 1:1

14e minuut.
Klungelig pakt Bello de bal. Bello geeft de bal voor. Ťopek kopt de bal weg. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira met een sublieme pass. Gallatin bokst de bal weg.

18e minuut.
Kunák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houston met een snelle inworp. Ballard is nu in balbezit. Ballard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Depp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kunák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunák passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ballard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaliński. Ballard raakt geblesseerd tijdens het duel. Houston zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jurić heeft problemen om de bal te vangen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ... Doncu bokst de bal weg. Depp krijgt zijn hoofd ertegen. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 60%, Real Madrid Sv 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madball - Real Madrid Sv 1:1

49e minuut.
Daar is Lyons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Keen bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković verovert de bal door een tackle van achteren. Butković met een sublieme pass. Klungelig pakt Hałgas de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Butković met een sublieme pass. Amsterdamski heeft problemen om de bal te vangen. Ťopek probeert naar een medespeler te passen. Garp is nu in balbezit. Garp draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Pandurović onderschept slim de pass. Pandurović speelt de bal door. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Real Madrid Sv 1:2

61e minuut.
Graulund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons speelt de bal door. Graulund bereikt de bal nog maar net als eerste. Graulund geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Real Madrid Sv 1:3

78e minuut.
Odenwald geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ťopek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanoira rent richting de bal. Tanoira geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Graulund passt de bal in één keer door. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković passt de bal zonder na te denken. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lyons is nu in balbezit. Lyons passt de bal zonder na te denken. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Real Madrid Sv 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 55%, Real Madrid Sv 45%.
madball - Real Madrid Sv 2:3