Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv madball
X Tactiek Fc1
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 39.9
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković met een sublieme pass. Garp rent richting de bal. Garp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kaliński probeert naar een medespeler te passen. Lyons rent richting de bal. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Lombardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - madball 1:0

26e minuut.
Kunák met een snelle inworp. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal in één keer door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - madball 2:0

27e minuut.
Cohen speelt de bal door. Ballard speelt de bal door. Garp is nu in balbezit. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ritch passt de bal zonder na te denken. Graulund is nu in balbezit. Graulund passt de bal in één keer door. Depp is nu in balbezit. Depp schiet op doel. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kunák kopt de bal weg. Graulund is nu in balbezit. Graulund speelt de bal door. Ballard rent richting de bal. Ballard geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Doncu probeert wanhopig de bal te grijpen. Depp springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - madball 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 58%, madball 42%.
Real Madrid Sv - madball 2:1

55e minuut.
Butković passt de bal zonder na te denken. Hałgas is nu in balbezit. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. Lombardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - madball 3:1

61e minuut.
Odenwald is nu in balbezit. Odenwald geeft een lange en hoge pass. Butković probeert naar een medespeler te passen. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Odenwald rent richting de bal. Butković onderschept slim de pass. Butković geeft de bal voor. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. Lombardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Butković speelt de bal door. Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Ritch de bal. Butković rent richting de bal. Butković geeft een lange en hoge pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Lombardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ballard geeft de bal voor. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kunák krijgt een gele kaart. Depp raakt geblesseerd tijdens het duel. Depp zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ballard met een snelle inworp. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski rent richting de bal. Cohen onderschept slim de pass. Cohen geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 50%, madball 50%.
Real Madrid Sv - madball 3:1