Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-08 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7367
nyU Team Harris FC
442 Tactiek 433 - N
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 41.1
good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Bjerregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerregård geeft de bal voor. Doczekalski probeert de bal aan de voet te houden. Pinzani rent richting de bal. Pinzani schiet op doel. Almazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Doczekalski de bal. Kramski rent richting de bal. Vardy verovert de bal door een tackle van achteren. Vardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Team Harris FC 1:0

12e minuut.
Meysmans rent richting de bal. Meysmans geeft de bal voor. Wędzonka is nu in balbezit. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramowski onderschept slim de pass. Pinzani rent richting de bal. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Almazán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Penadinho geeft een lange en hoge pass. Abramowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Paździoch de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vardy met een sublieme pass. Lekov rent richting de bal. Lekov passt de bal met de wreef. Pinzani rent richting de bal. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 36%, Team Harris FC 64%.
nyU - Team Harris FC 1:0

54e minuut.
Daar is Penadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penadinho met een sublieme pass. Varga met een sublieme pass. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Lekov met een sublieme pass. Vardy is nu in balbezit. Doczekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy onderschept slim de pass. Vardy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patenkiewicz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams met een sublieme pass. Penadinho met een sublieme pass. Lekov heeft problemen om de bal te vangen. Lekov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vardy rent richting de bal. Paal!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernandes komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lekov rent richting de bal. Lekov geeft een lange en hoge pass. Daar is Kramski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Almazán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Team Harris FC 2:0

82e minuut.
Kożukar geeft een hoge lob. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Patenkiewicz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal zonder na te denken. Lekov geeft een lange en hoge pass. Fernandes rent richting de bal. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Almazán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 33%, Team Harris FC 67%.
nyU - Team Harris FC 2:0