Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC nyU
433 - N Tactiek 442
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen solid


15e minuut.
Inworp. Laranjeira met de inworp. Wędzonka geeft een hoge lob. Dahlgren springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Valomäki is nu in balbezit. Valomäki geeft een lange en hoge pass. Bazelewski kopt de bal weg. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. Gąbka bokst de bal weg.

17e minuut.
Bazelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neculau rent richting de bal. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Gąbka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - nyU 1:0

32e minuut.
Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka speelt de bal door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Gąbka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Penadinho speelt de bal door. Vardy is nu in balbezit. Paździoch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paździoch krijgt een gele kaart. Vardy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lekov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Harris FC - nyU 1:1

43e minuut.
Varga rent richting de bal. Varga passt de bal zonder na te denken. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Almazán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - nyU 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 61%, nyU 39%.
Team Harris FC - nyU 1:2

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen. Araujo passt de bal zonder na te denken. Miccicché is nu in balbezit. Met opzet legt Kożukar zijn tegenspeler op de grond. Kożukar krijgt een gele kaart. Miccicché raakt geblesseerd tijdens het duel. Varga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baletić maakt een snoekduik en kopt de bal. Almazán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araujo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - nyU 1:3

51e minuut.
Pin is nu in balbezit. Kożukar onderschept slim de pass. Laranjeira speelt de bal door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Kożukar de bal. Varga met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Baletić springt en kopt de bal. Almazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Miccicché passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal in één keer door. Lekov is nu in balbezit. Lekov geeft een hoge lob. Almazán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Banovas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meysmans komt het veld opgelopen. Waight komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Doczekalski geeft een lange en hoge pass. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka passt de bal met de wreef. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 62%, nyU 38%.
Team Harris FC - nyU 1:3