Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Balls of Steel
q1 Tactiek singer high off
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
61.2 gemiddelde waardering 48
excellent Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Klungelig pakt Prideaux de bal. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye passt de bal zonder na te denken. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Coyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Blair rent richting de bal. Karácsonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Karácsonyi geeft een hoge lob. Loughlin rent richting de bal. Loughlin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Majkut rent richting de bal. Majkut passt de bal in één keer door. Kanyan probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Loughlin passt de bal zonder na te denken. Blair rent richting de bal. Blair geeft een lange en hoge pass. Busch krijgt zijn hoofd ertegen. Szymczak bokst de bal weg. Busch rent richting de bal. Busch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Balls of Steel 0:1

35e minuut.
Suominen passt de bal zonder na te denken. Furtok is nu in balbezit. Furtok passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Coyle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Suominen is nu in balbezit. Carroll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carroll krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 36%, Balls of Steel 64%.
AEK Chios - Balls of Steel 0:1

50e minuut.
Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye onderschept slim de pass. Cabaye geeft een lange en hoge pass. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Coyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melekyüz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Chios - Balls of Steel 1:1

57e minuut.
Kanyan draait met de bal, schiet en ... Waterson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanyan zal de hoekschop nemen. Melekyüz maakt een snoekduik en kopt de bal. Coyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foster heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Balls of Steel 2:1

67e minuut.
Inworp. Peguero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 40%, Balls of Steel 60%.
AEK Chios - Balls of Steel 2:1