Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel AEK Chios
singer high off Tactiek q1
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 26
excellent Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Critchfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christopher bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher geeft de bal voor. Busch is nu in balbezit. Busch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Christopher geeft een lange en hoge pass. Leary kopt de bal weg. Loughry heeft problemen om de bal te vangen. Blair is nu in balbezit. Blair haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Korsar probeert naar een medespeler te passen. Carroll is nu in balbezit. Carroll geeft een lange en hoge pass. Busch rent richting de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap. Parke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Inworp. Carroll met een snelle inworp. Klungelig pakt Korsar de bal. Korsar geeft een hoge lob. Busch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Loughry bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughry passt de bal in één keer door. Korsar geeft de bal voor. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair draait met de bal, schiet en ... Parke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Busch is nu in balbezit. Busch schiet op doel. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Blair is nu in balbezit. Busch is nu in balbezit. Blair rent richting de bal. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair geeft een lange en hoge pass. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Christopher neemt de hoekschop. Klungelig pakt Korsar de bal. Korsar geeft de bal voor. Busch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bleyenberg geeft de bal voor. Loughry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loughry geeft een lange en hoge pass. Busch rent richting de bal. Busch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Christopher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blair krijgt zijn hoofd ertegen. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 29%, AEK Chios 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balls of Steel - AEK Chios 0:0

49e minuut.
Inworp. Loughry met een snelle inworp. Christopher rent richting de bal. Christopher geeft de bal voor. Carroll maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 1:0

58e minuut.
de Paz geeft een hoge lob. Christopher is nu in balbezit. McLean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, McLean moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! McLean schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Christopher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loughry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blair krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 2:0

65e minuut.
Inworp. Bocanegra komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Critchfield geeft een hoge lob. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Loughry kopt de bal weg. Klungelig pakt Bleyenberg de bal. Busch is nu in balbezit. Busch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt de Paz de bal. Blair rent richting de bal. Daar is Blair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blair haalt uit met een fantastische trap. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 3:0

73e minuut.
Korsar is nu in balbezit. Korsar passt de bal in één keer door. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 4:0

80e minuut.
Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll passt de bal zonder na te denken. Busch is nu in balbezit. Busch haalt uit met een fantastische trap. Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 5:0

84e minuut.
Inworp. Carroll met een snelle inworp. Klungelig pakt Korsar de bal. Korsar geeft een lange en hoge pass. Blair maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 18%, AEK Chios 82%.
Balls of Steel - AEK Chios 5:0