Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara Dragon
433 Tactiek Main
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.3 gemiddelde waardering 58.1
adequate Schieten excellent
weak Passen excellent
average Verdedigen solid


2e minuut.
Olimpo onderschept slim de pass. Olimpo geeft de bal voor. Bocangel kan de bal niet met de borst controleren. Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft een hoge lob. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pranagal geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Merişor. Goede buitenspelval van de verdediging. Bocangel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Metea rent richting de bal. Metea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sirotek geeft de bal voor. Porrone is nu in balbezit. Porrone met een sublieme pass. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel. Rife bokst de bal weg.

17e minuut.
Bocangel is nu in balbezit. Bocangel geeft de bal voor. Dolgheico kopt de bal weg. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 0:1

18e minuut.
Pranagal geeft een hoge lob. Magee is nu in balbezit. Merişor verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 0:2

19e minuut.
Hodge rent richting de bal. Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone passt de bal met de wreef. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bocangel geeft de bal voor. Pombo kopt de bal weg. Daar is Magee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

27e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Sirotek rent richting de bal. Sirotek geeft een lange en hoge pass. Merişor heeft problemen om de bal te vangen. Merişor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Di Gennaro probeert naar een medespeler te passen. Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siudziński speelt de bal door. Metea rent richting de bal. Metea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone onderschept slim de pass. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 0:3

36e minuut.
Di Gennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico onderschept slim de pass. Dolgheico passt de bal in één keer door. Merişor kan de bal niet met de borst controleren. Merişor schiet op doel. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kalenyan geeft een hoge lob. Rojo kopt de bal weg. Porrone rent richting de bal. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 73%, Dragon 27%.
S.D. Union Lara - Dragon 0:3

50e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan geeft de bal voor. Daar is Bocangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor onderschept slim de pass. Merişor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Merişor probeert de bal aan de voet te houden. Rife maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Magee heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Barbery rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 0:4

51e minuut.
Arnáudez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hodge de bal. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel. Rife bokst de bal weg.

53e minuut.
Edison met een snelle inworp. Barbery rent richting de bal. Barbery geeft een lange en hoge pass. Porrone krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 0:5

54e minuut.
Hodge geeft een hoge lob. Arnáudez is nu in balbezit. Ion legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arnáudez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arnáudez neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 1:5

56e minuut.
Dolgheico kopt de bal weg. Bocangel geeft een hoge lob. Metea kopt de bal weg. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnáudez schiet op doel. Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Barbery passt de bal in één keer door. Dolgheico heeft problemen om de bal te vangen. Dolgheico passt de bal met de wreef. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 1:6

68e minuut.
Ion met de inworp. Bocangel rent richting de bal. Merişor onderschept slim de pass. Merişor passt de bal zonder na te denken. Călin onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dolgheico zal de hoekschop nemen. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 1:7

70e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal in één keer door. Dolgheico heeft problemen om de bal te vangen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 1:8

72e minuut.
Hodge kopt de bal weg. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion met een sublieme pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone speelt de bal door. Klungelig pakt Merişor de bal. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rife trapt de bal weg. Di Gennaro kopt de bal weg. Metea rent richting de bal. Metea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ion onderschept slim de pass. Ion passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Dragon 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 64%, Dragon 36%.
S.D. Union Lara - Dragon 1:9