Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16765
Dragon S.D. Union Lara
Main Tactiek 433
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 35.4
solid Schieten adequate
excellent Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Siudziński passt de bal met de wreef. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez passt de bal in één keer door. Metea heeft problemen om de bal te vangen. Metea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Edison is nu in balbezit. Edison geeft een hoge lob. Merişor is nu in balbezit. Merişor schiet op doel. Rife maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - S.D. Union Lara 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Edison de bal. Dolgheico is nu in balbezit. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - S.D. Union Lara 2:0

9e minuut.
Sirotek verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor probeert naar een medespeler te passen. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison probeert naar een medespeler te passen. Dolgheico geeft een lange en hoge pass. Merişor rent richting de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - S.D. Union Lara 3:0

13e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pombo verovert de bal door een tackle van achteren. Pombo met een sublieme pass. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kalenyan speelt de bal door. Gros is nu in balbezit. Gros met een sublieme pass. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotek onderschept slim de pass. Sirotek passt de bal zonder na te denken. Metea rent richting de bal. Metea draait met de bal, schiet en ... Stefanoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Călin rent richting de bal. Porrone onderschept slim de pass. Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone onderschept slim de pass. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Merişor de bal. Călin speelt de bal door. Daar is Merişor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hodge rent richting de bal. Pombo onderschept slim de pass. Pombo passt de bal zonder na te denken. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Rife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. Rife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magee bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgheico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 30%, S.D. Union Lara 70%.
Dragon - S.D. Union Lara 3:0

48e minuut.
Edison kopt de bal weg. Dolgheico rent richting de bal. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - S.D. Union Lara 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Arnáudez de bal. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - S.D. Union Lara 5:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rife trapt de bal weg. Hodge kopt de bal weg. Daar is Siudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siudziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sirotek passt de bal zonder na te denken. Metea is nu in balbezit. Metea met een sublieme pass. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez schiet op doel. Stefanoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Klungelig pakt Edison de bal. Edison speelt de bal door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - S.D. Union Lara 6:0

75e minuut.
Gros rent richting de bal. Di Gennaro rent richting de bal. Di Gennaro met een sublieme pass. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Edison rent richting de bal. Edison geeft de bal voor. Dolgheico kopt de bal weg. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 38%, S.D. Union Lara 62%.
Dragon - S.D. Union Lara 6:0