Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo Ggrass
Attack Tactiek P23
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 57.1
average Schieten formidable
average Passen excellent
good Verdedigen solid


6e minuut.
Uzarski met een sublieme pass. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:1

8e minuut.
Thompson met een sublieme pass. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Thompson rent richting de bal. Komor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thompson raakt geblesseerd tijdens het duel. Wymeersch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. York verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fudayl zal de hoekschop nemen. Whitsitt maakt een snoekduik en kopt de bal. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thompson zal de hoekschop nemen. Dowgiałło kopt de bal weg. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:2

13e minuut.
Best speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Oţelea de bal onder controle te krijgen. Fudayl speelt de bal door. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. Whitsitt springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wymeersch probeert naar een medespeler te passen. Fudayl probeert de bal met de borst te controleren. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:3

20e minuut.
Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson speelt de bal door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:4

24e minuut.
Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl onderschept slim de pass. Fudayl geeft een hoge lob. Dowgiałło springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:5

29e minuut.
Farjaszewski passt de bal in één keer door. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt passt de bal in één keer door. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:6

31e minuut.
Farjaszewski met een sublieme pass. Fudayl met een sublieme pass. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:7

35e minuut.
Farjaszewski geeft een hoge lob. Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:8

39e minuut.
Dowgiałło rent richting de bal. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft de bal voor. Whitsitt springt en kopt de bal. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:9

41e minuut.
Fudayl met een snelle inworp. Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski met een sublieme pass. Dowgiałło heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
York kopt de bal weg. Farjaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Stephenson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stephenson krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Dowgiałło is nu in balbezit. Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Fudayl met een sublieme pass. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 81%, Ggrass 19%.
AC Nobiallo - Ggrass 0:9

48e minuut.
Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Woodson rent richting de bal. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło schiet op doel. Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:10

50e minuut.
Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woodson de bal. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

53e minuut.
Farjaszewski met een sublieme pass. Woodson rent richting de bal. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:11

57e minuut.
Best trapt de bal weg. Thompson kopt de bal weg. Klungelig pakt Komor de bal. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski speelt de bal door. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:12

63e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Thompson passt de bal met de wreef. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:13

64e minuut.
Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson passt de bal in één keer door. Dowgiałło speelt de bal door. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Dowgiałło passt de bal met de wreef. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:14

68e minuut.
Uzarski rent richting de bal. Uzarski met een sublieme pass. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:15

76e minuut.
Thompson geeft een hoge lob. Daar is Whitsitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. York legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Whitsitt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dowgiałło zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Whitsitt passt de bal met de wreef. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl geeft een hoge lob. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Woodson trapt de bal weg van het doel. Farjaszewski kopt de bal weg. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Thompson met een snelle inworp. Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:16

83e minuut.
Thompson onderschept slim de pass. Thompson geeft de bal voor. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:17

87e minuut.
Farjaszewski onderschept slim de pass. Farjaszewski met een sublieme pass. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Ggrass 0:18

89e minuut.
Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Woodson is nu in balbezit. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 83%, Ggrass 17%.
AC Nobiallo - Ggrass 0:18