Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13156
Ggrass AC Nobiallo
P23 Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 33.5
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Scotti passt de bal in één keer door. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Whitsitt met een sublieme pass. Scotti rent richting de bal. Scotti haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Woodson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 1:0

12e minuut.
Thompson passt de bal in één keer door. Scotti rent richting de bal. Scotti speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 2:0

13e minuut.
Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci onderschept slim de pass. Woodson maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Woodson naar de kleedkamers voor een vroege douche. Şekerci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scotti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fudayl geeft een hoge lob. Şekerci kopt de bal weg. Klungelig pakt Whitsitt de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 3:0

18e minuut.
Clare geeft de bal voor. York heeft problemen om de bal te vangen. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 4:0

21e minuut.
Scotti met een sublieme pass. Thompson speelt de bal door. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 5:0

24e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Thompson speelt de bal door. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 6:0

25e minuut.
Şekerci is nu in balbezit. Şekerci met een sublieme pass. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 7:0

28e minuut.
Fudayl passt de bal met de wreef. Scotti probeert naar een medespeler te passen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 8:0

31e minuut.
Thompson probeert naar een medespeler te passen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti rent richting de bal. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fudayl is nu in balbezit. Fudayl passt de bal met de wreef. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 9:0

35e minuut.
Scotti probeert naar een medespeler te passen. Şekerci rent richting de bal. Şekerci passt de bal in één keer door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rhine onderschept slim de pass. Rhine geeft de bal voor. Wymeersch kopt de bal weg. Klungelig pakt Scotti de bal. Scotti passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 10:0

41e minuut.
Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl passt de bal zonder na te denken. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thompson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotti geeft een hoge lob. Whitsitt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 11:0

45e minuut.
Oţelea is nu in balbezit. Fudayl onderschept slim de pass. Fudayl geeft een hoge lob. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Şekerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 23%, AC Nobiallo 77%.
Ggrass - AC Nobiallo 11:0

51e minuut.
Şekerci passt de bal zonder na te denken. Scotti met een sublieme pass. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 12:0

59e minuut.
Scotti is nu in balbezit. Scotti speelt de bal door. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl geeft een hoge lob. Şekerci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Clare onderschept slim de pass. Clare geeft de bal voor. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fudayl met een sublieme pass. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt passt de bal met de wreef. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 13:0

67e minuut.
Saskőy probeert naar een medespeler te passen. Scotti kopt de bal weg. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 14:0

70e minuut.
Gabrie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bradford met de inworp. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea geeft een lange en hoge pass. Saskőy bokst de bal weg. Scuderin rent richting de bal. Scuderin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 14:1

74e minuut.
Klungelig pakt Komor de bal. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti passt de bal in één keer door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 15:1

77e minuut.
Fudayl rent richting de bal. Fudayl passt de bal met de wreef. Scotti met een sublieme pass. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Wymeersch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oţelea. Wymeersch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wymeersch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şekerci springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Best trapt de bal weg. Scotti kopt de bal weg. Şekerci rent richting de bal. Klungelig pakt Şekerci de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Scotti probeert naar een medespeler te passen. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl passt de bal in één keer door. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 16:1

88e minuut.
Fudayl rent richting de bal. Fudayl met een sublieme pass. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 17:1

89e minuut.
Rhine geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thompson met een snelle inworp. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Scotti met een sublieme pass. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft een hoge lob. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AC Nobiallo 18:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 29%, AC Nobiallo 71%.
Ggrass - AC Nobiallo 18:1