Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv Gastrolith Concretions
X Tactiek 352
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 26.4
solid Schieten average
average Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Butković geeft een hoge lob. Tanoira kopt de bal weg. Hałgas rent richting de bal. Hałgas schiet op doel. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 1:0

11e minuut.
Ťopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťopek passt de bal met de wreef. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 2:0

12e minuut.
Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira met een sublieme pass. Butković met een sublieme pass. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hadživuković probeert naar een medespeler te passen. Kaškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaškinas probeert naar een medespeler te passen. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jurić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bronner komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Daar is Hadživuković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ťopek rent richting de bal. Ťopek geeft een hoge lob. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Þorgeirsson met een harde bal richting middenveld. Butković probeert naar een medespeler te passen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 3:0

36e minuut.
de Meersman bereikt de bal nog maar net als eerste. Euvrard is nu in balbezit. Euvrard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kaškinas de bal. Kaškinas geeft een lange en hoge pass. Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 3:1

38e minuut.
Klungelig pakt Euvrard de bal. Butković is nu in balbezit. Butković passt de bal zonder na te denken. Tanoira rent richting de bal. Tanoira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ťopek is nu in balbezit. Ťopek geeft een hoge lob. Hałgas rent richting de bal. Þorgeirsson onderschept slim de pass. Þorgeirsson geeft een lange en hoge pass. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kunák geeft een hoge lob. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel. Tanoira rent richting de bal. Tanoira schiet op doel. Czyrko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 43%, Gastrolith Concretions 57%.
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 3:1

48e minuut.
Kaliński geeft een lange en hoge pass. Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Tanoira rent richting de bal. Tanoira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 4:1

50e minuut.
Novoa met een sublieme pass. Euvrard met een sublieme pass. Amsterdamski is nu in balbezit. Gerlo onderschept slim de pass. Gerlo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Butković geeft een lange en hoge pass. Euvrard probeert de bal aan de voet te houden. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Əmirquliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 5:1

60e minuut.
Kaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński geeft de bal voor. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp haalt uit met een fantastische trap. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 6:1

66e minuut.
Euvrard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobeş is nu in balbezit. Butković geeft de bal voor. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Garp heeft problemen om de bal te vangen. Garp geeft een lange en hoge pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 7:1

68e minuut.
Ťopek is nu in balbezit. Ťopek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tanoira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kaliński geeft een hoge lob. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Garp is nu in balbezit. Garp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Tanoira verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas rent richting de bal. Þorgeirsson rent richting de bal. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 30%, Gastrolith Concretions 70%.
Real Madrid Sv - Gastrolith Concretions 7:1