Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions Real Madrid Sv
352 Tactiek X
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 33.2
adequate Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Kaliński speelt de bal door. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yarbrough zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yarbrough naar de kleedkamers voor een vroege douche. Hałgas raakt geblesseerd tijdens het duel. Hałgas komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Endrődi de bal. Kaliński geeft de bal voor. Hałgas rent richting de bal. Garp is nu in balbezit. Garp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka rent richting de bal. Tyczka passt de bal met de wreef. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:0

11e minuut.
Butković is nu in balbezit. Butković passt de bal in één keer door. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kaliński onderschept slim de pass. Pascuzzo is nu in balbezit. Pascuzzo passt de bal in één keer door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:1

18e minuut.
Kaliński rent richting de bal. Kaliński speelt de bal door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:2

25e minuut.
Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński passt de bal met de wreef. Garp heeft problemen om de bal te vangen. Garp schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Butković kopt de bal weg. Klungelig pakt Pascuzzo de bal. Hałgas rent richting de bal. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Butković speelt de bal door. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira rent richting de bal. Tanoira schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Hałgas probeert naar een medespeler te passen. Kaliński heeft problemen om de bal te vangen. Kaliński probeert naar een medespeler te passen. Garp rent richting de bal. Garp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ťopek kan de bal niet met de borst controleren. Ťopek passt de bal met de wreef. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:3

45e minuut.
Inworp. Ťopek met de inworp. Tanoira rent richting de bal. Tanoira probeert naar een medespeler te passen. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 66%, Real Madrid Sv 34%.
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:3

46e minuut.
Kaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascuzzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pascuzzo krijgt een gele kaart. Garp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hałgas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Kaliński rent richting de bal. Kaliński speelt de bal door. Tanoira rent richting de bal. Tanoira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:4

56e minuut.
Kaliński speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pascuzzo de bal onder controle te krijgen. Hałgas is nu in balbezit. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp schiet op doel. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Butković passt de bal zonder na te denken. Hałgas is nu in balbezit. Tanoira is nu in balbezit. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Endrődi passt de bal zonder na te denken. Tyczka controleert de bal met de borst. de Meersman speelt de bal door. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción geeft de bal voor. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doncu speelt de bal door. Tanoira kopt de bal weg. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:5

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Endrődi de bal onder controle te krijgen. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:6

70e minuut.
Ťopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťopek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tanoira de bal. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:7

84e minuut.
Gougeon geeft een lange en hoge pass. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński geeft de bal voor. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gougeon rent richting de bal. Ťopek speelt de bal door. Garp heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Czyrko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 61%, Real Madrid Sv 39%.
Gastrolith Concretions - Real Madrid Sv 1:7