Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7670
madball FC Ciomocio
Fc1 Tactiek cio_ctd_rw
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 37.5
solid Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Tenoff passt de bal zonder na te denken. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Depp zijn tegenspeler op de grond. Depp krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Wałęsa is nu in balbezit. Wałęsa geeft de bal voor. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gallatin trapt de bal weg van het doel. Tenoff kopt de bal weg. Wałęsa rent richting de bal. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - FC Ciomocio 1:0

18e minuut.
Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałęsa geeft een lange en hoge pass. Wichert probeert de bal met de borst te controleren. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bello rent richting de bal. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Adkins de bal. Wałęsa rent richting de bal. Wałęsa geeft de bal voor. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Odenwald rent richting de bal. Dhur geeft een lange en hoge pass. Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Adkins speelt de bal door. Carrasco kan de bal niet met de borst controleren. Ritch is nu in balbezit. Cohen rent richting de bal. Cohen draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Odenwald kopt de bal weg. Klungelig pakt Ritch de bal. Ritch probeert naar een medespeler te passen. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena bokst de bal weg.

38e minuut.
Odenwald onderschept slim de pass. Odenwald geeft een hoge lob. Depp rent richting de bal. Depp haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - FC Ciomocio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 47%, FC Ciomocio 53%.
madball - FC Ciomocio 2:0

47e minuut.
Dhur passt de bal in één keer door. Iţic speelt de bal door. Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Friedel met een sublieme pass. Dhur is nu in balbezit. Dhur passt de bal met de wreef. Bogdán rent richting de bal. Bogdán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gallatin trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tenoff de bal. Ritch speelt de bal door. Depp rent richting de bal. Depp draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

56e minuut.
Iţic met de inworp. Dhur is nu in balbezit. Graulund schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Graulund krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Buttiens onderschept slim de pass. Buttiens geeft een lange en hoge pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - FC Ciomocio 3:0

64e minuut.
Ballard geeft de bal voor. Depp krijgt zijn hoofd ertegen. Dhur heeft problemen om de bal te vangen. Depp is nu in balbezit. Depp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lyons geeft een hoge lob. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco geeft een hoge lob. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur geeft een lange en hoge pass. Wichert is nu in balbezit. Wichert geeft een hoge lob. Bogdán maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallatin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 55%, FC Ciomocio 45%.
madball - FC Ciomocio 3:0