Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-11 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13261
Ggrass FC Ciomocio
P23 Tactiek cio_ctd_rw
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 36.8
excellent Schieten weak
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


12e minuut.
Dhur probeert naar een medespeler te passen. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski maakt een afschuwelijke overtreding. Uzarski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fudayl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Guarrotxena trapt de bal weg. Thompson is nu in balbezit. Thompson passt de bal in één keer door. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Fudayl speelt de bal door. Whitsitt rent richting de bal. Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Thompson geeft een lange en hoge pass. Whitsitt probeert de bal met de borst te controleren. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dhur rent richting de bal. Farjaszewski onderschept slim de pass. Farjaszewski geeft de bal voor. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 35%, FC Ciomocio 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ggrass - FC Ciomocio 0:0

49e minuut.
Thompson met een sublieme pass. Dowgiałło heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło schiet op doel. Wałęsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thompson geeft de bal voor. Guarrotxena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guarrotxena met een sublieme pass. Fudayl kopt de bal weg. Wałęsa heeft problemen om de bal te vangen. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - FC Ciomocio 1:0

51e minuut.
Dhur is nu in balbezit. Dhur passt de bal met de wreef. Friedel heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Fudayl geeft de bal voor. Friedel kopt de bal weg. Dhur is nu in balbezit. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - FC Ciomocio 2:0

69e minuut.
Szczygielski passt de bal met de wreef. Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal in één keer door. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - FC Ciomocio 3:0

76e minuut.
Farjaszewski onderschept slim de pass. Farjaszewski passt de bal met de wreef. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Thompson rent richting de bal. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson geeft een hoge lob. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt geeft de bal voor. Guarrotxena bokst de bal weg.

81e minuut.
Wymeersch kopt de bal weg. Whitsitt probeert de bal aan de voet te houden. Selolwane is nu in balbezit. Whitsitt onderschept slim de pass. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - FC Ciomocio 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 21%, FC Ciomocio 79%.
Ggrass - FC Ciomocio 4:0