Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Ggrass
cio_ctd_rw Tactiek P23
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 54.6
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Carrasco speelt de bal door. Selolwane is nu in balbezit. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Scotti draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Inworp. Fudayl met de inworp. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán passt de bal in één keer door. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Thompson geeft de bal voor. Klungelig pakt Whitsitt de bal. Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Şekerci passt de bal in één keer door. Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Ggrass 0:1

28e minuut.
Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Scotti heeft problemen om de bal te vangen. Scotti probeert naar een medespeler te passen. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Ggrass 0:2

30e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson passt de bal zonder na te denken. Friedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci onderschept slim de pass. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Ggrass 0:3

37e minuut.
Inworp. Tenoff met een snelle inworp. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur geeft de bal voor. Bogdán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Ggrass 1:3

42e minuut.
Daar is Wymeersch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhur onderschept slim de pass. Dhur geeft de bal voor. Bogdán rent richting de bal. Bogdán schiet op doel. Saskőy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Friedel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic geeft een lange en hoge pass. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Saskőy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 60%, Ggrass 40%.
FC Ciomocio - Ggrass 1:3

53e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt onderschept slim de pass. Whitsitt schiet op doel. Guarrotxena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Ggrass 1:4

58e minuut.
Şekerci onderschept slim de pass. Şekerci passt de bal met de wreef. Selolwane is nu in balbezit. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fudayl passt de bal zonder na te denken. Scotti rent richting de bal. Scotti passt de bal zonder na te denken. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Ggrass 1:5

63e minuut.
Wymeersch passt de bal met de wreef. Whitsitt is nu in balbezit. Selolwane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selolwane krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fudayl met de inworp. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti passt de bal in één keer door. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Aguilera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thompson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Whitsitt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Guarrotxena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Ggrass 1:6

85e minuut.
Uzarski is nu in balbezit. Iţic onderschept slim de pass. Iţic speelt de bal door. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrie geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tenoff neemt de hoekschop. Saskőy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 64%, Ggrass 36%.
FC Ciomocio - Ggrass 1:6