Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-11 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19100
Dragon Real Madrid Sv
Main Tactiek X
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten average
excellent Passen weak
solid Verdedigen average


3e minuut.
Amsterdamski kopt de bal weg. Daar is Porrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronner is nu in balbezit. Porrone onderschept slim de pass. Porrone schiet op doel. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Real Madrid Sv 1:0

5e minuut.
Ion passt de bal zonder na te denken. Daar is Dolgheico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgheico passt de bal met de wreef. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doncu trapt de bal weg van het doel. Kalenyan kopt de bal weg. Porrone heeft problemen om de bal te vangen. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Real Madrid Sv 2:0

10e minuut.
Pranagal onderschept slim de pass. Pranagal geeft een hoge lob. Barbery kopt de bal weg. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Real Madrid Sv 3:0

15e minuut.
Kalenyan kopt de bal weg. Daar is Porrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butković krijgt een gele kaart. Porrone raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Dolgheico de bal. Dolgheico passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico passt de bal met de wreef. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel. Doncu bokst de bal weg. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Real Madrid Sv 4:0

20e minuut.
Porrone geeft een lange en hoge pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor speelt de bal door. Edison heeft problemen om de bal te vangen. Edison haalt uit met een fantastische trap. Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edison met de inworp. Barbery is nu in balbezit. Barbery geeft een hoge lob. Merişor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Edison speelt de bal door. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ... Doncu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Real Madrid Sv 5:0

34e minuut.
Ion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merişor heeft problemen om de bal te vangen. Merişor passt de bal in één keer door. Porrone rent richting de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Butković speelt de bal door. Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pranagal geeft een hoge lob. Kalenyan kopt de bal weg. Amsterdamski heeft problemen om de bal te vangen. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kalenyan speelt de bal door. Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is de Meersman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. De bal raakt de paal. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 28%, Real Madrid Sv 72%.
Dragon - Real Madrid Sv 5:0

46e minuut.
Pombo geeft de bal voor. de Meersman probeert de bal met de borst te controleren. Merişor rent richting de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Real Madrid Sv 6:0

53e minuut.
Ion is nu in balbezit. Ion speelt de bal door. Kalenyan met een sublieme pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ion rent richting de bal. Ion geeft de bal voor. Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merişor met een sublieme pass. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Ion speelt de bal door. Daar is Dolgheico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgheico met een sublieme pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor speelt de bal door. Doncu bokst de bal weg. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Real Madrid Sv 7:0

67e minuut.
Merişor passt de bal zonder na te denken. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan speelt de bal door. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronner is nu in balbezit. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Doncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Real Madrid Sv 8:0

77e minuut.
Edison speelt de bal door. Barbery heeft problemen om de bal te vangen. Barbery passt de bal zonder na te denken. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ... Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery is nu in balbezit. Edison is nu in balbezit. Edison draait met de bal, schiet en ... Doncu bokst de bal weg. Daar is Edison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronner onderschept slim de pass. Barbery is nu in balbezit. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kalenyan passt de bal met de wreef. Barbery rent richting de bal. Edison is nu in balbezit. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merişor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 25%, Real Madrid Sv 75%.
Dragon - Real Madrid Sv 8:0