Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv Dragon
X Tactiek Main
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
32.5 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten solide
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kalenyan speelt de bal door. Dolgheico rent richting de bal. Kalenyan speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... Paal! Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Edison verovert de bal door een tackle van achteren. Edison geeft een hoge lob. Merişor springt en kopt de bal. de Meersman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Dragon 0:1

14e minuut.
Ion is nu in balbezit. Ion passt de bal in één keer door. Kalenyan speelt de bal door. Barbery is nu in balbezit. Barbery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
de Meersman is nu in balbezit. Dolgheico onderschept slim de pass. Dolgheico passt de bal in één keer door. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Edison de bal. Edison speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dolgheico speelt de bal door. Ion probeert de bal met de borst te controleren. Ion geeft een lange en hoge pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Barbery rent richting de bal. Kaliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbery raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barbery kan niet meer verder spelen. Gros komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Butković geeft de bal voor. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas passt de bal in één keer door. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Merişor rent richting de bal. Merişor passt de bal met de wreef. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel. Doncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Dragon 0:2

42e minuut.
Kaliński onderschept slim de pass. Kaliński speelt de bal door. Ťopek speelt de bal door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Dragon 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 72%, Dragon 28%.
Real Madrid Sv - Dragon 1:2

46e minuut.
Ion speelt de bal door. Kalenyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Meersman is nu in balbezit. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Jurić rent richting de bal. Edison onderschept slim de pass. Edison passt de bal zonder na te denken. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Merişor rent richting de bal. Merişor probeert naar een medespeler te passen. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison is nu in balbezit. Edison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Edison bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison passt de bal zonder na te denken. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kunák is nu in balbezit. Kunák geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Porrone de bal onder controle te krijgen. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Edison is nu in balbezit. Edison passt de bal zonder na te denken. Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Dragon 1:3

86e minuut.
Hałgas controleert de bal met de borst. Olimpo geeft een lange en hoge pass. Gros is nu in balbezit. Gros schiet op doel. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico geeft een hoge lob. Edison kopt de bal weg. Gros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gros haalt uit met een fantastische trap. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 73%, Dragon 27%.
Real Madrid Sv - Dragon 1:3