Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara AEK Chios
433 Tactiek w1
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Więckowski geeft de bal voor. Di Gennaro rent richting de bal. Suominen maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Suominen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Di Gennaro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

2e minuut.
Sirotek heeft problemen om de bal te vangen. Foster speelt de bal door. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AEK Chios 0:1

3e minuut.
Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge passt de bal in één keer door. Di Gennaro rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Więckowski geeft een hoge lob. Foster kopt de bal weg. Kanyan rent richting de bal. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Magee is nu in balbezit. Magee geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanyan met een snelle inworp. Furtok geeft een lange en hoge pass. Rife bokst de bal weg. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AEK Chios 0:2

41e minuut.
Sirotek geeft de bal voor. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cabaye passt de bal in één keer door. Sirotek is nu in balbezit. Foster begaat een overtreding. Foster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 63%, AEK Chios 37%.
S.D. Union Lara - AEK Chios 0:2

49e minuut.
Kanyan is nu in balbezit. Kanyan passt de bal met de wreef. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AEK Chios 0:3

53e minuut.
Cabaye geeft de bal voor. Foster rent richting de bal. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok schiet op doel. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AEK Chios 0:4

59e minuut.
Doeltrap. Stempels komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stempels is nu in balbezit. Stempels geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AEK Chios 0:5

65e minuut.
Furtok rent richting de bal. Inworp. Stempels met een snelle inworp. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Călin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majkut met de inworp. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een lange en hoge pass. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AEK Chios 0:6

72e minuut.
Siudziński probeert de bal met de borst te controleren. Stempels is nu in balbezit. Stempels passt de bal zonder na te denken. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AEK Chios 0:7

75e minuut.
Cabaye speelt de bal door. Furtok heeft problemen om de bal te vangen. Furtok speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bocangel rent richting de bal. Bocangel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majkut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bocangel is nu in balbezit. Bocangel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster met de inworp. Majkut speelt de bal door. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Siudziński passt de bal met de wreef. Marka rent richting de bal. Arnáudez onderschept slim de pass. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AEK Chios 1:7

88e minuut.
Cabaye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghiţă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 67%, AEK Chios 33%.
S.D. Union Lara - AEK Chios 1:7