Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios S.D. Union Lara
q1 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 33.4
very good Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Rife probeert naar een medespeler te passen. Hodge kopt de bal weg. Więckowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szymczak trapt de bal weg. Stempels probeert naar een medespeler te passen. Di Gennaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bùi Bình kopt de bal weg. Klungelig pakt Majkut de bal. Majkut probeert naar een medespeler te passen. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Rife bokst de bal weg.

10e minuut.
Haley bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio onderschept slim de pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Stempels kopt de bal weg. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio passt de bal in één keer door. Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Bùi Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok is nu in balbezit. Furtok passt de bal zonder na te denken. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Majkut verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - S.D. Union Lara 1:0

30e minuut.
Furtok passt de bal zonder na te denken. Rantakallio is nu in balbezit. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. Rife maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - S.D. Union Lara 2:0

33e minuut.
Di Gennaro rent richting de bal. Stempels verovert de bal door een tackle van achteren. Stempels met een sublieme pass. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Rife bokst de bal weg.

35e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Rojo is nu in balbezit. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok geeft de bal voor. Rantakallio krijgt zijn hoofd ertegen. Rife bokst de bal weg.

45e minuut.
Rantakallio passt de bal met de wreef. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok passt de bal met de wreef. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 38%, S.D. Union Lara 62%.
AEK Chios - S.D. Union Lara 2:0

50e minuut.
Majkut met een sublieme pass. Furtok met een sublieme pass. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - S.D. Union Lara 3:0

56e minuut.
Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bocangel de bal. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Călin is nu in balbezit. Furtok onderschept slim de pass. Furtok probeert naar een medespeler te passen. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Stempels verovert de bal door een tackle van achteren. Stempels speelt de bal door. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio schiet op doel. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - S.D. Union Lara 4:0

69e minuut.
Rife speelt de bal door. Klungelig pakt Arnáudez de bal. Suominen geeft de bal voor. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rife met een harde bal richting middenveld. Furtok is nu in balbezit. Furtok passt de bal zonder na te denken. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Furtok met een sublieme pass. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotek speelt de bal door. Stempels speelt de bal door. Majkut probeert naar een medespeler te passen. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - S.D. Union Lara 5:0

74e minuut.
Nemrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemrava geeft een hoge lob. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - S.D. Union Lara 6:0

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Metea de bal onder controle te krijgen. Furtok kopt de bal weg. Klungelig pakt Bocangel de bal. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bùi Bình onderschept slim de pass. Rojo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bùi Bình is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - S.D. Union Lara 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 33%, S.D. Union Lara 67%.
AEK Chios - S.D. Union Lara 7:0