Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo nyU
Attack Tactiek 442
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
York is nu in balbezit. Fernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes speelt de bal door. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rhine is nu in balbezit. Pinzani onderschept slim de pass. Pinzani schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - nyU 0:1

17e minuut.
Bradford passt de bal zonder na te denken. Waskita rent richting de bal. Waskita probeert naar een medespeler te passen. Scuderin rent richting de bal. Scuderin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Nobiallo - nyU 1:1

23e minuut.
Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov speelt de bal door. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bjerregård passt de bal zonder na te denken. Miccicché bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché probeert naar een medespeler te passen. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradford onderschept slim de pass. Bradford passt de bal met de wreef. Waskita is nu in balbezit. Waskita draait met de bal, schiet en ... Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Varga met een sublieme pass. Daar is Lekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekov passt de bal met de wreef. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Best trapt de bal weg van het doel. Lekov kopt de bal weg. Daar is Pinzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - nyU 1:2

36e minuut.
Varga speelt de bal door. Daar is Bjerregård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerregård probeert naar een medespeler te passen. Fernandes rent richting de bal. Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aulický geeft een lange en hoge pass. Fernandes kopt de bal weg. Bjerregård rent richting de bal. Bjerregård geeft een lange en hoge pass. Pinzani springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 63%, nyU 37%.
AC Nobiallo - nyU 1:2

46e minuut.
Vardy komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Varga passt de bal zonder na te denken. Bjerregård is nu in balbezit. Bjerregård met een sublieme pass. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Lekov probeert naar een medespeler te passen. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga probeert naar een medespeler te passen. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banovas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Varga met een sublieme pass. Vardy is nu in balbezit. Vardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - nyU 1:3

67e minuut.
Lekov speelt de bal door. Penadinho met een sublieme pass. Miccicché speelt de bal door. Banovas rent richting de bal. Banovas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Tâlvan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho probeert naar een medespeler te passen. Vardy rent richting de bal. Vardy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Varga met een sublieme pass. Vardy is nu in balbezit. Vardy speelt de bal door. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Woodson geeft de bal voor. Lekov kopt de bal weg. Vardy probeert de bal aan de voet te houden. Varga met een sublieme pass. Lekov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Best trapt de bal weg. Varga kopt de bal weg. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - nyU 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 69%, nyU 31%.
AC Nobiallo - nyU 1:4