Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-20 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5345
nyU AC Nobiallo
442 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 34.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Miccicché verovert de bal door een tackle van achteren. Miccicché geeft de bal voor. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 1:0

9e minuut.
Lekov geeft een hoge lob. Pinzani kopt de bal weg. Klungelig pakt Araujo de bal. Araujo schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 2:0

10e minuut.
Pin passt de bal in één keer door. Bradford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 3:0

25e minuut.
Varga onderschept slim de pass. Varga geeft een hoge lob. Pinzani rent richting de bal. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 4:0

29e minuut.
Aulický kopt de bal weg. Miccicché met een sublieme pass. Daar is Komor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 5:0

33e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga probeert naar een medespeler te passen. Miccicché probeert naar een medespeler te passen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zvunka trapt de bal weg van het doel. Varga met een sublieme pass. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Woodson kopt de bal weg. Miccicché bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché speelt de bal door. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bradford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradford passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scuderin de bal. Scuderin geeft de bal voor. Waskita springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Oţelea onderschept slim de pass. Oţelea passt de bal zonder na te denken. Scuderin speelt de bal door. Waskita rent richting de bal. Waskita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Miccicché rent richting de bal. Miccicché met een sublieme pass. Oţelea speelt de bal door. Klungelig pakt Pinzani de bal. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Oţelea met een sublieme pass. Daar is Scuderin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuderin met een sublieme pass. Daar is Waskita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waskita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neculau verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 39%, AC Nobiallo 61%.
nyU - AC Nobiallo 5:0

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen. Sysmäläinen komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga geeft de bal voor. Komor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baletić rent richting de bal. Baletić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Klungelig pakt Rhine de bal. Baletić rent richting de bal. Baletić probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Miccicché rent richting de bal. Miccicché speelt de bal door. Baletić heeft problemen om de bal te vangen. Baletić draait met de bal, schiet en ... Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 6:0

56e minuut.
Varga met een sublieme pass. Klungelig pakt Araujo de bal. Varga met een sublieme pass. Daar is Baletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baletić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 7:0

57e minuut.
Vardy komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zvunka met een harde bal richting middenveld. Vardy kopt de bal weg. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. De Mitri komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Komor rent richting de bal. Vardy onderschept slim de pass. Vardy speelt de bal door. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 8:0

65e minuut.
Waight komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Best trapt de bal weg van het doel. Stephenson kopt de bal weg. Waskita rent richting de bal. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Zvunka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Lekov probeert naar een medespeler te passen. Vardy is nu in balbezit. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri schiet op doel. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Vardy rent richting de bal. Vardy passt de bal met de wreef. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 9:0

80e minuut.
Baletić heeft problemen om de bal te vangen. Vardy probeert naar een medespeler te passen. Sysmäläinen speelt de bal door. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 10:0

88e minuut.
Vardy verovert de bal door een tackle van achteren. Vardy met een sublieme pass. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AC Nobiallo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 33%, AC Nobiallo 67%.
nyU - AC Nobiallo 11:0