Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions Team Harris FC
352 Tactiek 433 - N
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.2 gemiddelde waardering 38.5
adequate Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Filemon heeft problemen om de bal te vangen. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka speelt de bal door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. Stephenson bokst de bal weg.

9e minuut.
Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren. Kożukar speelt de bal door. Meysmans speelt de bal door. Klungelig pakt Dahlgren de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hadživuković geeft een hoge lob. Daar is Kożukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meysmans rent richting de bal. Malbašić onderschept slim de pass. Valomäki geeft de bal voor. Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Francetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Francetić passt de bal in één keer door. Meysmans rent richting de bal. Meysmans geeft een hoge lob. Dahlgren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzonka met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Team Harris FC 0:1

18e minuut.
Bazelewski passt de bal in één keer door. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren passt de bal met de wreef. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hadživuković heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Team Harris FC 0:2

32e minuut.
Concepción is nu in balbezit. Wędzonka onderschept slim de pass. Wędzonka geeft een lange en hoge pass. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Meysmans kopt de bal weg. Valomäki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wędzonka de bal. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Meysmans kopt de bal weg. Critchfield heeft problemen om de bal te vangen. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Stephenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Team Harris FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 70%, Team Harris FC 30%.
Gastrolith Concretions - Team Harris FC 0:3

49e minuut.
Abramowski verovert de bal door een tackle van achteren. Abramowski geeft de bal voor. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Stephenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Team Harris FC 0:4

53e minuut.
Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka speelt de bal door. Stephenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Team Harris FC 0:5

55e minuut.
Doeltrap. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Carlstedt komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Pollák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slamić is nu in balbezit. Kożukar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kożukar krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Valomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valomäki passt de bal zonder na te denken. Hadživuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Stephenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Francetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filemon is nu in balbezit. Patenkiewicz onderschept slim de pass. Patenkiewicz schiet op doel. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Kożukar de bal. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski passt de bal met de wreef. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stephenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Valomäki geeft de bal voor. Klungelig pakt Meysmans de bal. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Team Harris FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 61%, Team Harris FC 39%.
Gastrolith Concretions - Team Harris FC 0:6