Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC Gastrolith Concretions
433 - N Tactiek 352
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 29.4
good Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Dahlgren onderschept slim de pass. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 1:0

10e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doczekalski is nu in balbezit. Kaškinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kaškinas speelt de bal door. Pollák rent richting de bal. Pollák draait met de bal, schiet en ... Almazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bazelewski onderschept slim de pass. Bazelewski passt de bal zonder na te denken. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Stephenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Filemon rent richting de bal. Filemon geeft een hoge lob. Pollák heeft problemen om de bal te vangen. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka schiet op doel. Stephenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 2:0

25e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren. Kożukar met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Stephenson bokst de bal weg.

30e minuut.
Laranjeira onderschept slim de pass. Laranjeira speelt de bal door. Daar is Wędzonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Valomäki geeft de bal voor. Əmirquliyev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Critchfield de bal onder controle te krijgen. Bazelewski probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 3:0

39e minuut.
Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski passt de bal met de wreef. Əmirquliyev rent richting de bal. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren schiet op doel. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 4:0

45e minuut.
Klungelig pakt Gerlo de bal. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal met de wreef. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 35%, Gastrolith Concretions 65%.
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 5:0

46e minuut.
Meysmans komt het veld opgelopen. Carlstedt komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dahlgren kopt de bal weg. Kożukar is nu in balbezit. Laranjeira probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Stephenson bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wędzonka zal de hoekschop nemen. Meysmans rent richting de bal. Meysmans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Patenkiewicz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Valomäki speelt de bal door. Kramski geeft een hoge lob. Patenkiewicz kopt de bal weg. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 6:0

68e minuut.
Stephenson trapt de bal weg van het doel. Laranjeira kopt de bal weg. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 7:0

71e minuut.
Kożukar is nu in balbezit. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Əmirquliyev kan de bal niet met de borst controleren. Meysmans rent richting de bal. Meysmans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Francetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Francetić passt de bal zonder na te denken. Novoa rent richting de bal. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Meysmans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laranjeira rent richting de bal. Gerlo is nu in balbezit. Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira geeft de bal voor. Teofilo kan de bal niet met de borst controleren. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Patenkiewicz is nu in balbezit. Teofilo rent richting de bal. Patenkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patenkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 24%, Gastrolith Concretions 76%.
Team Harris FC - Gastrolith Concretions 7:0