Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-11 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10799
madball Balls of Steel
Fc1 Tactiek singer high off
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 42.2
adequate Schieten very good
average Passen average
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Odenwald met een sublieme pass. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard speelt de bal door. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel. Bocanegra bokst de bal weg.

10e minuut.
Hockensmith is nu in balbezit. Seikaly is nu in balbezit. Lyons rent richting de bal. Hockensmith verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith schiet op doel. Gallatin bokst de bal weg.

17e minuut.
Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith probeert naar een medespeler te passen. Hammes is nu in balbezit. Hammes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Balls of Steel 0:1

19e minuut.
Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Kline passt de bal in één keer door. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Balls of Steel 0:2

26e minuut.
Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith kan de bal niet met de borst controleren. Kline rent richting de bal. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Balls of Steel 0:3

27e minuut.
Peguero komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Kline passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Houston de bal. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hammes onderschept slim de pass. Hammes speelt de bal door. Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Balls of Steel 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 61%, Balls of Steel 39%.
madball - Balls of Steel 0:4

47e minuut.
Bello geeft een lange en hoge pass. Kałwa kopt de bal weg. Loughlin heeft problemen om de bal te vangen. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap. Peguero bokst de bal weg.

51e minuut.
Ballard passt de bal in één keer door. Daar is Odenwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odenwald met een sublieme pass. Klungelig pakt Hockensmith de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Seikaly geeft een hoge lob. Hammes kopt de bal weg. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Gallatin bokst de bal weg. Hammes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrado komt het veld opgelopen. Lawrence komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Critchfield geeft de bal voor. Odenwald kopt de bal weg. Wyler geeft een hoge lob. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hockensmith speelt de bal door. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Loughry verovert de bal door een tackle van achteren. Loughry geeft een hoge lob. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hockensmith passt de bal in één keer door. Kline geeft de bal voor. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Balls of Steel 0:5

71e minuut.
Loughry met een sublieme pass. Loughlin is nu in balbezit. Graulund is nu in balbezit. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Balls of Steel 0:6

76e minuut.
Critchfield onderschept slim de pass. Kałwa is nu in balbezit. Kałwa geeft een lange en hoge pass. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Balls of Steel 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 45%, Balls of Steel 55%.
madball - Balls of Steel 0:7