Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel madball
singer high off Tactiek Fc1
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 40.8
formidable Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


6e minuut.
Pandurović geeft de bal voor. Korsar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hockensmith de bal. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ... Gallatin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 1:0

11e minuut.
Korsar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballard is nu in balbezit. Conklin onderschept slim de pass. Conklin geeft een lange en hoge pass. Hockensmith springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kałwa is nu in balbezit. Kałwa geeft een lange en hoge pass. Daar is Pandurović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Conklin is nu in balbezit. Conklin passt de bal in één keer door. Hockensmith probeert naar een medespeler te passen. Carroll heeft problemen om de bal te vangen. Carroll schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 2:0

24e minuut.
Graulund probeert naar een medespeler te passen. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar maakt een afschuwelijke overtreding. Korsar krijgt een gele kaart. Depp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peguero komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 3:0

34e minuut.
Ritch probeert de bal aan de voet te houden. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith passt de bal zonder na te denken. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Conklin probeert naar een medespeler te passen. Korsar rent richting de bal. Korsar met een sublieme pass. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin speelt de bal door. Busch is nu in balbezit. Busch schiet op doel. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 4:0

41e minuut.
Carroll onderschept slim de pass. Carroll passt de bal met de wreef. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 5:0

43e minuut.
Graulund geeft een lange en hoge pass. Aloisi is nu in balbezit. Aloisi geeft een lange en hoge pass. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 39%, madball 61%.
Balls of Steel - madball 5:0

48e minuut.
Ritch probeert de bal aan de voet te houden. Korsar is nu in balbezit. Korsar passt de bal zonder na te denken. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith passt de bal zonder na te denken. Busch rent richting de bal. Busch schiet op doel. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 6:0

60e minuut.
Conklin met een sublieme pass. Busch met een sublieme pass. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 7:0

74e minuut.
Carroll onderschept slim de pass. Pandurović is nu in balbezit. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 8:0

79e minuut.
Inworp. Odenwald met een snelle inworp. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard passt de bal met de wreef. Odenwald geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Korsar speelt de bal door. Conklin rent richting de bal. Conklin met een sublieme pass. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Busch is nu in balbezit. Busch passt de bal in één keer door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - madball 9:0

87e minuut.
Conklin verovert de bal door een tackle van achteren. Conklin passt de bal in één keer door. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar rent richting de bal. Korsar geeft een hoge lob. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 43%, madball 57%.
Balls of Steel - madball 9:0