Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Dragon
cio_ctd_rw Tactiek Main
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.2 gemiddelde waardering 57.3
average Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


10e minuut.
Friedel geeft de bal voor. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico speelt de bal door. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dolgheico passt de bal met de wreef. Merişor rent richting de bal. Merişor passt de bal met de wreef. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan geeft een hoge lob. Guarrotxena bokst de bal weg.

22e minuut.
Porrone springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Guarrotxena trapt de bal weg van het doel. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pombo onderschept slim de pass. Pombo geeft de bal voor. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Dolgheico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgheico passt de bal met de wreef. Wałęsa is nu in balbezit. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Edison passt de bal met de wreef. Daar is Merişor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone passt de bal in één keer door. Dolgheico is nu in balbezit. Dolgheico haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Dragon 0:1

44e minuut.
Dhur probeert naar een medespeler te passen. Olimpo geeft een lange en hoge pass. Dolgheico kopt de bal weg. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 68%, Dragon 32%.
FC Ciomocio - Dragon 0:1

53e minuut.
Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Friedel rent richting de bal. Barbery onderschept slim de pass. Barbery draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Selolwane rent richting de bal. Selolwane geeft de bal voor. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Edison is nu in balbezit. Edison passt de bal in één keer door. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel. Aguilera probeert de bal aan de voet te houden. Guarrotxena bokst de bal weg.

63e minuut.
Merişor schiet op doel. Na een snelle pass probeert Selolwane de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dolgheico neemt de hoekschop. Merişor krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pombo heeft problemen om de bal te vangen. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins geeft een lange en hoge pass. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Edison kopt de bal weg. Friedel is nu in balbezit. Barbery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbery krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Dolgheico kopt de bal weg. Merişor heeft problemen om de bal te vangen. Merişor geeft de bal voor. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Edison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Friedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery onderschept slim de pass. Barbery geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Ion met een sublieme pass. Dolgheico speelt de bal door. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Dragon 0:2

88e minuut.
Porrone is nu in balbezit. Porrone passt de bal in één keer door. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Porrone de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Dragon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 69%, Dragon 31%.
FC Ciomocio - Dragon 0:3